2777
2789
کاملا موافقم...همسرم من خیلی آروم بود چندبار من بدجور عصبی شدم دیدم داره مثل من میشه اصلاح کردم همه ...

وای ماهم همینطور دقیقا من عصبی شدم اول و فوش دادم اونم بعد ی مدت شبی من شد الان میخام درستش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همو دوس داریم اما زیادی بهم بی احترامی کردیم از روی عصبانیت ولی نمیتونیم عز هم جداشیم

وقتی حرمت واحترام ازتوی یه رابطه بره اون رارطه ودوطرفش ارزش خودشونوازدست میدن یابریدپیش مشاوروسعی کنیدرابطتونودرست کنیدیاتموم کنیدانقدم همواذیت نکنید

وقتی عصبانی میشم کنترل خودمو ع دست میدم اما بعدش ب حد مرگ پشیمون میشم

روی خودت کار کن تا اونم درستش کنی ،به فکر تربیتش باش ، سعیتو بکن ،حتما درست میشه ، موقعی که عصبانی هستی فقط سکوت ، باور کن جواب میده ،از صدتا فحش بدتره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
وای ماهم همینطور دقیقا من عصبی شدم اول و فوش دادم اونم بعد ی مدت شبی من شد الان میخام درستش کنم

خوب پس میدونی مقصری ،اول کار که باید معذرت خواهی کنی تا اونم یاد بگیره وقتی کارش اشتباهه معذرت بخواد ، دوما اینکه باهاش قرار بزار و بگو دوست دارم این جوری باشی نسبت بهم ، چون عاشقتم میخوام روم حساس باشی ، از بی تفاوتی بدم میاد ، و چیزایی که دوس داری ،احترام گذاشتن به هم رو اولویت زندگیتون قرار بده ، برای خودتون تنبیه در نظر بگیر ،هر کس مقصره مثلا فلان کارو یا هدیه رو باید بگیره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
منم خبر رسوندن عقد کردم با پرویی تمام طلاقمو گرف الان نامزدشم 😁😀

چ جوری طلاقتو گرفت😳😳😳😳

خانواده از خودت نداری ک پس  غریبه طلاقتو گرفت🥴🥴🥴🤕🤕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم خبر رسوندن عقد کردم با پرویی تمام طلاقمو گرف الان نامزدشم 😁😀

یعنی از شوهرت جدا شدی؟؟؟

و با کسی دیگه نامزد شدی؟😣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
پسر عمومه  از غریبه طلاقمو گرف

چ بچه بازیا😕🤚

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕