2777
2789
عنوان

مشکل من

141 بازدید | 15 پست

سلام. از ضربه ای که از شوهرم خوردم بهم ثابت کرده که اگه یه دختری یه کوچولو پا بده اونم دست و دلش میلرزه و الویتش تو زندگی خودشو خوش گذرونیشه. البته بدون ما جایی نمیره منظورم خریدن ps5 اونم در شرایطی که ماشین نداره. کلی میگماا. داستان زندگی من خیلی طولانیه ولی الان خواستم یه کوچولو درددل کرده باشم

رابطه اتون با هم خوبه؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوبه ولی شک دارم بهش البته بی‌دلیل نیست از خطاهای گذشته

عزیزم اگه گذشته بوده فراموش کن

اینجوری به خودت سخت میگذره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

نذار شک روانتو بهم بریزه اجی

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

اینارو از کجافهمیدی عزیزم؟چیزی ازش دیدی؟

بله موضوع برمیگرده به چند سال پیش. درست میشد اما دوباره با همون فرد تکرار میشد.. اونم فقط میخواست ازش پول بگیره در صورتی که ما خودمون مشکل مالی داشتیم اما چون نمیخواست کم بیاره میرفت قرص می‌کرد بهش پول میداد من اون خانم و میشناسم خیلی بهم نزدیکه البته الان قطع رابطه ایم اما نمیتونم شوهرمو ببخشم با اینکه میدونم همه چی تموم شده اما نمیتونم فراموش کنم حس میکنم دست و دلش برای هر زنی که نزدیکش بشه میلرزه 

فراموش میکنم اما با اتفاق جدید همه چی میاد جلو چشمم میگم نکنه باز تو دلش داره به این فکر میکنه

عزیزم مردها همشون همینجورین غصه نخور😁

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نه همشون اینجوری نیستن من دیدم اطرافم که چقدر خانواده دوست و پاکن. 

بله تعداد خیلی کم

ولی من هرچی دیدم همینطوری بودن

عزیزم اگه بخشیدیش به چیزای منفی فکرنکن...

یه شب میام و کل داستان زندگیمو تعریف میکنم. بخشیدم ولی نه همه چیو. آبرویی که باید از اونا میرفت اما برعکس از من رفت و به چشم همه یک آدم شکاک و بدبین شدم. من باید اونروزا قهر میکردم دعوا میکردم درصورتی که اون قهر می‌کرد و دعوا میوفتاد و.......