2777
2789
آره تهرانم با ای وی اف یا رژیم 

خب شما که الان مشگل بارداری داری اول باید اونو حل کنی بعدشم ممکنه حامله بشی و دختر باشه اگر حتما حتما حتما پسر میخوای ای وی اف کن چون‌رژیمم ممکنه اثر نکنه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
اخه میگن رویان دیگه مثل قبل نیست 

از چ لحاظ میگن من خواهر خودم اونجا بچه دار شد الا هم داره برای دومیش میره منم اولین بچم روپیش پاک روش رفتم به دلایلی الا نمیتونم برم خاطراتم تکرار میشه میخوام برم رویان 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی موضوع این نیست از قبل ازدواجم بهم گفته بودن 

به حرف مادرشوهر و اینا توجه نکن ، اصلش اینه ببین شوهرت چقد دوستت داره ؟ حرف تو براش مهمتره یا گوش به حرف مادر پدرشه ؟؟  برای پسر دار شدن طبعتون باید گرم باشه و موقع اقدام قبلش هرروز توجوش شیرین و اب بشین ک محیط قلیایی بشه و باعث پسر زایی بشه ... 

احتمالا بدنت از اونجور بدن هلی هست که دیر میگیره و ربطی به مشکل نداره ، ولی بگو همسرتم ازمایش بده .... بعدشم به خانواده شوهرت بگو اول که هرچی خدا بخواد همونه بعدشم جنسیت رو مرد مشخص میکنه و درشد خیلی کمیش به زن ربط داره ، مرد همسایه ما دوتا زن داره از هر زن دو تا بچه ، اما چهارتا بچه ش دختره آرزوش اینه پسر دار بشه اما نشد ، این یعنی اینکه جنسیت بچه رو مرد تایین میکنه اگه به زن بود لااقل در ازدواج دومش پسر دار میشد 

ممنونم نفس اتفاقا یکی از گزینه های خودمه ولی تو همین سایت خیلی ازش بد نوشتن

از کی بد نوشتن؟دکتر یا ای وی اف؟

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
باشه عزیز حتما الان بهش قهوه میدم

قهوه هم خوبه اما یه مدرس ومحقق تغذیه سالم هست اینجا من باهاشون در ارتباطم شاگردشون بودم کیستای من رو با تغذیه درمان کردمد بدون خوردن قرص یا دارویی من پلی کیستیک شدید بودم همه کیستام اب شدن اوشون بمن گفتند قبل مقاربت دمنوش زعفران وگلاب حرکت اسپرم رو زیاد میکنه یعنی من به گفته هاشون اطمینان کاملدارم خیای کار بلد هستند اگر سوالی داشتید براتون میپرسم ازش

از چ لحاظ میگن من خواهر خودم اونجا بچه دار شد الا هم داره برای دومیش میره منم اولین بچم روپیش پاک رو ...

نمیدونم بچه های سایت گفتن منم میخوام برم پیش دکتر پاک روش میگم چرا شما دیگه نمیخوای پیش ایشون بری مگه دکتر خوبی نیست 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
به حرف مادرشوهر و اینا توجه نکن ، اصلش اینه ببین شوهرت چقد دوستت داره ؟ حرف تو براش مهمتره یا گوش به ...

ممنونم عزیزم  اره همسرم مرد خوبیه خیلی همدیگرو دوست داریم الانم بهم گفته هر چی خدا خواست ما پیگیری میکنیم ولی چیزی رو به زور نمیشه از خدا گرفت راضیم به رضای خدا ولی میدونم از ته دلش عاشق بچه هست

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
احتمالا بدنت از اونجور بدن هلی هست که دیر میگیره و ربطی به مشکل نداره ، ولی بگو همسرتم ازمایش بده .. ...

دارم پیگیری میکنم کلی آزمایش  و سونو اینجور چیزا هم دادم ولی مشکلی نداریم میخوام سعی خودمو بکنم نشد هم نشد هر چی خودش بخواد همونه دوست ندارم چیزی رو زورکی از خدا بگیرم

از کی بد نوشتن؟دکتر یا ای وی اف؟

از دکتر برنجیان 

قهوه هم خوبه اما یه مدرس ومحقق تغذیه سالم هست اینجا من باهاشون در ارتباطم شاگردشون بودم کیستای من رو ...

فدات بشم عزیز ممنون میشم اگه برای جنسیت پسر و بالا بردن درصد اسپرم های سالم هم از ایشون اطلاعات بگیرید در ضمن گلم یه سوال دیگه چطور دم نوش رو درست کنم

قهوه هم خوبه اما یه مدرس ومحقق تغذیه سالم هست اینجا من باهاشون در ارتباطم شاگردشون بودم کیستای من رو ...

راستی یه سوال دیگه امکانش هست من با ایشون دیداری داشته باشم

راستی یه سوال دیگه امکانش هست من با ایشون دیداری داشته باشم

کدوم شهرید عزیزم ؟البته ایشون فقط تلفنی پاسخ میدن وهیچ هزینه ای نمیگیرند فی سبیل الله کار میکنند یه‌خانم تقریبا هفتاد ساله هستند

فدات بشم عزیز ممنون میشم اگه برای جنسیت پسر و بالا بردن درصد اسپرم های سالم هم از ایشون اطلاعات بگیر ...

زعفرون روبسایید اب جوش روش بریزید توی قوری بذارید دم بکشه بعد موقع خوردن یه قاشق گلاب اضافه کنید برای اسپرم همونهایی که بالا نوشتم براتون عالییه من خودمم به همسرم دارم میدم میخورندجوانه نخود گوجه پخته مالت جوانه‌گندم شیر بادام 

فدات بشم عزیز ممنون میشم اگه برای جنسیت پسر و بالا بردن درصد اسپرم های سالم هم از ایشون اطلاعات بگیر ...

کلا سردیها رو یه مدت حذف کنید لبنیات ترشی اینارو حذف کنید گرمیجات بیشتر بخورید هم خودتون هم همسرتون