2777
2789
عزیزم مگه نمیدونی میگن پسر نام مرد رو حفظ میکنه و گسترش میده نه اینکه مرد های این دوره زمونه خیلی خو ...

اره ولی موضوع این نیست از قبل ازدواجم بهم گفته بودن 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
نخود بذار جوانه بزنه با گوجه میکس شده بپز بده همرت بخوره هفته سه روز،شیر بادام بخورید هر دوتون ،مالت ...

استفاده میکنم تا ببینم خدا چی بخواد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی طرز افکار خودت پوسیده تر از خانواده همسرته

فدایی داره تو عزیز چطور انقد زود به این نتیجه رسیدیم گلم باید بگم افکارم پوسیده نیست فقط نگاهم متفاوته من سالهاست که میشناسمشون و واقعا ادمای خوبی هستن تقریبا از ۱۶ سالگی تا الان 

عزیزم چه خانواده بی فرهنگی بنظرم حتما به شوهرت بگو وقتی نمیشه به زور ک نمیشه ای بابا

نمیخوام همسرم ناراحت بشه چون میدونم چقد حریم خصوصیمون براش مهمه

عزیزم ۹۹درصد جنسیت با مرده . خوانواده شوهرت خیلی بی درک و بیشعور هستن . اگه تهرانی برو رویان حرف ا ...

اخه میگن رویان دیگه مثل قبل نیست 

دوست من رفت با این روشهای پزشکی پسر دار شد هم مشکل ذهنی داره هم قلبی طفلکی بازم بچه دار شو ولی هر چ ...

اره دارم پیش مشاور میرم ولی خوب خودمم درگیرم

خب خداروشکر عزیزم خودتو ناراحت نکن چون دست تو نیست که هر چی خدا بخواد عزیزن دعا کن بچت سالم باشه فقط ...

ممنونم نفس 

فدایی داره تو عزیز چطور انقد زود به این نتیجه رسیدیم گلم باید بگم افکارم پوسیده نیست فقط نگاهم متفاو ...

عزیزم ببخش انقدر رک گفتم ولی حرص منو دراوردی مگه عهد بوقه که بهشون قول دادی پسر بیاری؟؟؟مگه تعیین جنسیت دست توعه؟عامل تعیین جنسیت شوهره نه زن خدایا اینارو کی میخواین بدونین؟

دوما اگر آدمای خوبی بودن هیچوقت نمیگفتن طلاق بگیر 

اگه دختر خودشونم اینجوری بود راضی میشدن زندگی دخترشون ازهم بپاشه و دخترشون خواروخفیف بشه؟

تاالانشم اگه باهات خوب بودن بخاطر پسرشون بوده نه که دوستت داشته باشن اگه از ته دل دوستت داشتن راضی به طلاق دادنت و از هم پاشیدن زندگیت نمیشدن

ی بنده خدایی بود اونم بدون مشکل بچه دار نمی شد  ا ماه ترکیب عسل و سیاه دونه خورد هم خوذش هم هم ...

خوب اگه بتونم حتما امتحانش میکنم اما میخوام قطعی باشه

مگه دست خودته که قول دادی جنسیت با مرد خدا تو قران گفته به هرکی بخوام پسر میدم به هرکی بخوام دختر می ...

درست میگی اما اون موقع فقط ۱۶ سالم بود و این چیزا رو نمیدونستم 

خب پس شما کامل نگفتی ببخشید اما من فکر کردم کلا دختر رو نمیخوان  اگه اینطوره خوبه اما این حرفش ...

فدای سرت عزیز دلم راحت باش معایب فضای  مجازی اینم هست که حرفا کامل به هم نمیرسه

از ته دل آرزو می کنم به حق امام حسین، خدا دو تا پسر سالم و صالح  بهت بده

ممنونم عزیزم