2777
2789

آقایون رو صدا کردیم به جاش خانم ها اومدن جواب دادن

اگه هست کسی تاپیکمو بخونه جواب بده

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5995930&slug=آقایون-محترم-خانم-ها-نظرشون-رو-گفتن-اگه-هستید-شما-هم-نظر-بدید-ممنون&postId=179006391

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحافظی کردین به هر علتی

از اینکه سریع و جدی قبول کرده مشکوکین یا چی؟

میگین تصمیم درسته پس چرا دنبال حاشیه هستین؟!

شاید مث امروز من، مودش انقدر پایین بوده که حوصله یکی ب دو کردن با شمارو نداشته

اگه فکر میکنین درست بوده تصمیم خوشحالم باشین که بدون حاشیه کات شده رابطه.

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

خداحافظی کردین به هر علتی از اینکه سریع و جدی قبول کرده مشکوکین یا چی؟ میگین تصمیم ...

اون خیلی دوسم داره منم همچنین نمیخوام فقط ناراحت باشه ولی فکر کنم ناراحته همین

اون خیلی دوسم داره منم همچنین نمیخوام فقط ناراحت باشه ولی فکر کنم ناراحته همین

نمیخاین ناراحت بشه؟؟

هموطن عزیز رابطه ای کات شده!کسی رو دیدین همدیگه رو بخان ولی بعد کات شاد و شنگول بشن؟؟؟

حتما قبلش حساب کتاب کردین و دیدین "بنفعتونه "جدا بشین پس دیگه بفکر ناراحتی بقیه نباشین،قطعا ناراحتی کسی که بهش علاقه داشتین آزار دهندس...ولی تصمیمیه که گرفتین پ باهاش کنار بیاین و انقدر درموردش کنجکاوی نکنین

انشالله موفق باشید

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم