2777
2789
عنوان

خوشگلای مشهدی 💃🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
سلام قربونت من بعد دوسه ماه باردار شدم .فقط باید استرس نداشته باشیو به بارداری فکر نکی خیلی 

بچت پسر شد ارع؟؟خدا حفظش کنه 😍😍

خودت خواستی یا شد؟؟چون از ما پرسید دختر میخواین یا پسر گفتیم بچه اوله هر چی شد 

خدایا عاشقتم
بچت پسر شد ارع؟؟خدا حفظش کنه 😍😍 خودت خواستی یا شد؟؟چون از ما پرسید دختر میخواین یا پسر گفتیم بچه ...

نه خودش شد🤦‍♀️ممنون

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ من ناپیکتو الان دیدم منم رفتم‌پیش بی بی  اول که رفتم گف فقط دستمال کاغذی ازت ...

به منم گفت نافم نبض نداره ت گفت نافت بازه یعنی چی ؟بعدش گفت ماه سوم بارداری چون گفت رحمت سرده تخمدانها تنبل شدن به شما چی  گفتن ؟

سلام عزیزم منم چند وقت پیش بی بی رفتم به شما چی گفتن ؟

سلام گلم به من گف نه کیست داری نه فیبروم نافمم گف خوب میزنه 

گف طول درمانت دو ماهه 

من کف خوذتو با دستمال توالت پاک میکردی توی رحمت دستمال و ایناست که الان داروهاشو مصرف کردم خداروشکر دستمالا اومدن بیرون 

خدایا عاشقتم
به منم گفت نافم نبض نداره ت گفت نافت بازه یعنی چی ؟بعدش گفت ماه سوم بارداری چون گفت رحمت سرده تخمدان ...

الان از سه ماهت ماه چندمی؟؟من هنوز این ماه شروه به اقدام کردیم 

چون ماه پیش گفت اقدام نکن جلوگیزی کن چون گف رحمم کوچیکه 

این ماه دیگه اجازه اقدام داد

خدایا عاشقتم
خب واست نافتو نبست؟؟نپیچوند؟؟

نه گلم فقط معاینه کرد من سه شنبه هفته قبل رفتم گفت بعد دو ماه اقدام کن گفت نافت بازه مایع رو پس میزنه یه مامای خانگی دیگه رفتم اونم گفت سر رحمت منظورش نافم بود گفت هنوز عفونت داره از داخل چون سفت بکد و بازه باید بپیچونه چون موقع سقط احساس کردم یه چبز از نافم محکم کشیده شده و کنده شد پس مشکل اصلیم فکر کنم نافمه

الان از سه ماهت ماه چندمی؟؟من هنوز این ماه شروه به اقدام کردیم  چون ماه پیش گفت اقدام نکن جلوگ ...

البته بهش کفتم نافم افتاده ؟گفت نه نافت بازه راستی چطوری پیچ میده درد داره بادکشهاش چطوری با لیوانه ؟

البته بهش کفتم نافم افتاده ؟گفت نه نافت بازه راستی چطوری پیچ میده درد داره بادکشهاش چطوری با لیوانه ...

نه درد نداره اصلا یکم میپیچونه نگه میداره 

اره بادکش با لیوانه به من گف ۲و۷و۱۱پریودم برم بادکش 

بادکش خیلی خوبه من پیش دختر بی بی میرفتم 

خدایا عاشقتم