پرنسس_پوپک مدیر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 عنوان بیاین خانما😔حالم خوب نیست اصلا | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست صبح یکی از اشناهامون فوت شد بخاطر سرطان از وقتی که برگشتم خیلی نا آرومم یاد پدر مرحومم افتادم و خیلی حس بدی دارم...چه دعایی آدمو آروم میکنه؟؟ در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰 1399/12/09 | 23:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرسگنده عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 9410 یکی از اقوام ما هم حدود یه ماه هست تشخیص سرطان مغز استخوان دادن که به کبد وریه و رودش زده و الان اون ادم صد کیلویی با اون قد پنجاه کیلوشده. توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 خیلی بده منم یبار رفتم ختم تا یک ماه افسردگی داشتم اخه من نمیدونستم جسمش هنوز خونه س تا حالا هم ندیده بودم حتی پدرمو...وقتی رفتم یهو دیدم اونجاست و حالم بد شد😔😔 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
لئوناردو_داوینچی عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 1269 من خودم چون اهنگ گوش میکنم فازم عوض میشه بهت توصیه میکنم اهنگ شاد گوش بدی و اینکه فیلمم بی تاثیر نیس من چون خودم وقتی ناراحتم دعا بخونم بدتر تو اون حس قرار میگیرم این حرفو میرنم ولی اگه شما اینجور نیستی قران بخونین
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 خدا بیامرزه دستت رو بزار رو قلبت ۷ بار بگو ماشاءالله لاحول ولا قوت الا بلاالعلی العظیم ممنونم گلم در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
kissable عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 5986 اخه من نمیدونستم جسمش هنوز خونه س تا حالا هم ندیده بودم حتی پدرمو...وقتی رفتم یهو دیدم اونجاست و حال ... خدا بیامرزتشون ی دوش بگیر یکم بخواب از فکرت بره
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 937 غسل صبر خیلی آروم میکنه عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 غسل صبر خیلی آروم میکنه چجوریه در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 خدا بیامرزتشون ی دوش بگیر یکم بخواب از فکرت بره ممنون گلم در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 من خودم چون اهنگ گوش میکنم فازم عوض میشه بهت توصیه میکنم اهنگ شاد گوش بدی و اینکه فیلمم بی تاثیر نیس ... لطف کردی در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 یکی از اقوام ما هم حدود یه ماه هست تشخیص سرطان مغز استخوان دادن که به کبد وریه و رودش زده و الان ا ... وای خدا....انشاالله شفا بگیره😔 در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 937 چجوریه مثل غسل های دیگه فقط موقع نیت میگی غسل صبر میکنم عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.
پرنسس_پوپک مدیر استارتر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 329 مثل غسل های دیگه فقط موقع نیت میگی غسل صبر میکنم ممنونم در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
پرسوناژ عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 937 ممنونم خواهش عزیزم،ایشالاهرچه زود حال دلت آروم بشه عاقلان نقطه پرگار وجودند ولی،عشق داند که در این دایره سرگردانند.