2777
2789
عنوان

بیاین خانما😔حالم خوب نیست اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست

یکی از اقوام ما هم حدود یه ماه هست تشخیص سرطان مغز استخوان دادن که به کبد و‌ریه و‌ رودش زده و الان اون ادم صد کیلویی با اون قد پنجاه کیلو‌شده.

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
خیلی بده منم یبار رفتم ختم تا یک ماه افسردگی داشتم

اخه من نمیدونستم جسمش هنوز خونه س تا حالا هم ندیده بودم حتی پدرمو...وقتی رفتم یهو دیدم اونجاست و حالم بد شد😔😔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چون اهنگ گوش میکنم فازم عوض میشه بهت توصیه میکنم اهنگ شاد گوش بدی و اینکه فیلمم بی تاثیر نیس من چون خودم وقتی ناراحتم دعا بخونم بدتر تو اون حس قرار میگیرم این حرفو میرنم ولی اگه شما اینجور نیستی قران بخونین  

خدا بیامرزه دستت رو بزار رو قلبت ۷ بار بگو ماشاءالله لاحول ولا قوت الا بلاالعلی العظیم

ممنونم گلم

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
من خودم چون اهنگ گوش میکنم فازم عوض میشه بهت توصیه میکنم اهنگ شاد گوش بدی و اینکه فیلمم بی تاثیر نیس ...

لطف کردی

یکی از اقوام ما هم حدود یه ماه هست تشخیص سرطان مغز استخوان دادن که به کبد و‌ریه و‌ رودش زده و الان ا ...

وای خدا....انشاالله شفا بگیره😔