2777
2789
عنوان

خانما بیاد لطفا شما قضاوت کنید

125 بازدید | 19 پست

هر ختمی بگید انجام دادم

چهله یاسین

زیارت عاشورا

نذر شهید ابراهیم هادی

۱۴۰۰۰صلوات

ایه الکرسی

هرکار میکنم حاجت نمیگیرم نگید به صلاحم نیست چون خدا میتونه تقدیرمو عوض کنه

توروخدا یه راه بزارین دیگ قلبم خورد شده نمیتونم خودمو تو ایینه ببینم از بس ترکیدم

مشکلت چیه؟

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بهم گف چله ی سوره ی جن بگیرم

نگرفتما ترسیدم چون میگن سنگینه ولی میگف حاجت گرفته البته ی مدت اوضاعش خیلی ب هم ریخته بعد درست شده واسه رسیدن ب عشقش گرفت فک کنم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

گاهی ی نکته اصلی رو فراموش میکنیم که باعث میشه دعاهامون تو کره زمین حبس بشن. حتی هیچ کدوم ازاعمالمون هم نرن به آسمان هفتم. مطمئنی نکته اصلی رو فراموش نکردی؟

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
عشقم رفته😔😔😔 شاید تو کلام چیز کوچیکی ب نظر بیاد ولی واقعا باختم

عزیرم هر مشکلی فقط با دعا حل نمیشه شاید کنار دعا نیاز به تلاشم باشه .کاش دلیل رفتن عشقتم بگی

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
عشقم رفته😔😔😔 شاید تو کلام چیز کوچیکی ب نظر بیاد ولی واقعا باختم

درکت میکنم باجون و دل

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
نکته اصلی چیه؟

نکته اصلی دعا برای فرج امام زمانه. چقد تو این چله هات برای ظهور دعاکردی؟ 

خودمم نمیدونم

حتما حکمتی هست منم عاشق بودم با کلی دعا و نذر اومد خواستگاریم بعد دوسال تلاش کردن خانوادم راضی شدن ۶ماه نامزد بودیم انواع و اقسام خیانت تو همین ۶ماه کرد حتی ی جای دیگه خواستگاریم رفت بعد فهمیدم حکمت خدا این بوده که ما بهم نرسیم هرچیزی رو بزور نخواین خیلی شرایط بدی رو تحمل کردم