2777
2789
عنوان

خانما بیاد لطفا شما قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست
نکته اصلی دعا برای فرج امام زمانه. چقد تو این چله هات برای ظهور دعاکردی؟ 

من ۱۰۰۰ صلوات برای نرجس خاتون فرستادم قسمش دادم به امام زمان برای ظهورش به بچه های چهار راه یه شب سرد بود شیرکاکائو داغ درست کردم بردم

من همه کار کردم واقعا ناامیدم😭😭

حتما حکمتی هست منم عاشق بودم با کلی دعا و نذر اومد خواستگاریم بعد دوسال تلاش کردن خانوادم راضی شدن ۶ ...

ببین گلم

قبول دارم حرفتو

ولی اینم قبول کن که خدا نباید لج کنه😔😔😔

وقتی دعا میکنیم ازش ب زور میخایم صداش میکنم

کاش اونم قشنگ بچینه تقدیرو ماکه انقد با دل شکسته رفتیم سمتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰۰۰ صلوات برای نرجس خاتون فرستادم قسمش دادم به امام زمان برای ظهورش به بچه های چهار راه یه شب سر ...

اینجوری نه عزیزم. باید بگی اللهم عجل لولیک الفرج اونم روز ی ۴۰ بار. صلوات واسه خود خانم نرجس خاتونه نه امام زمان. شیرکاکائوت هم قبول باشه. ولی اینی که من نوشتم رو انجام بده. باور کن معجزه میشه قول میدم.

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
اینجوری نه عزیزم. باید بگی اللهم عجل لولیک الفرج اونم روز ی ۴۰ بار. صلوات واسه خود خانم نرجس خاتونه ...

نمیتونم دیگ کلی نذرو حاجت و دعا کردم میترسم باز نتیجه نگیرم و زده بشم😔😔😔😔😔😔

نمیتونم دیگ کلی نذرو حاجت و دعا کردم میترسم باز نتیجه نگیرم و زده بشم😔😔😔😔😔😔

هرجور راحتی از من گفتن. من حات بودم انجام میدادم تا بعدا نگم اگه انجام میدادم میشد. خوددانی. شب خوش

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق.