2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست
و من در درون خودم اون لحظه فکر میکردم: این چرا زد کنار؟بذار ببینم چی میخواد بگه آنید حواستو جمع کن ...

چقدر خوشم مياد دقيق رفتاراشو آناليز ميكنى و آفرين بهت كه حريم مودت رو نشون دادى كارى به بخث اعتقاديش ندارم ولى بنظرم خيلي خوبه كه نذاشتى دستت رو بگيره چون اين كارها وابستگى عاطفى مياره و باعث ميشه نتونى به شناخت درست برسي دختر عاقلي هستى افرين بهت .انشالله بهترين تصميم رو بگيرى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون باید خوشحال میشد ک همچی دختری ب تورش خورده...ولی،حرفهاشو خودم میدونم ک کار درستو کردم

من چرا تسلیم ی پسر بشم و قوانینمو زیر پا بذارم

میتونست درک و صبر کنه

گاهی باید صبر کنی تا طرفو تو عصبانیت بشناسی.وگرنه همه موقع گل و بلبلی مهربونن.همین

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

عزیزم من این چند روزه همسرم واقعا دلمو شکسه و در خونه پدری ب سر میبرم حالمم خیلی بده ولی داستان زندگی شمارو میخونم آروم میشم و بخودم میگم دختر قوی باش مثل آنید.ممنون🌹

من چرا تسلیم ی پسر بشم و قوانینمو زیر پا بذارم میتونست درک و صبر کنه گاهی باید صبر کنی تا طرفو ...

باید از خدا شاکر باشی

پستی بلندی های زندگیت باعث شد اینطور عاقل و بافکر باشی دمت گرم عزیزم

فکرم: عجب...عجب...تهدید ... تاسف...تاسف...

من چقدر از این ادم خوشم میومد

بفرما

روی واقعی..

آنید گفت تموم میکنم :))))

بگه..بالا تر از سیاهی هم مگه رنگی هست؟

فوقش میخواد بذاره بره

اصلا فوق فوقش هم ضربه بزنه بره

من آدم سیاهی ها و تاریکی هام

آدم دنیای گرگ صفت ها

منو از چی میترسونین

از رفتن؟

حتی...حتی...اگر عااااشق هم بشم،

دیگه راه باز

جاده دراز

هرکی خواست بره،

بی زحمت درم ببنده:)

من واسه خودم ارزش قائلم و هرگز قوانینمو زیر پا نمیذارم ..

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
من چرا تسلیم ی پسر بشم و قوانینمو زیر پا بذارم میتونست درک و صبر کنه گاهی باید صبر کنی تا طرفو ...

دقيقا كار درستى كردى تازه بايد تو موقعيت هاى مختلف قرارش بدى عمدا عصبانيش كنى تا آستانه صبر و تحملش معلوم بشه