2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

بعدش هم کلی عذر خواست ..

بعد از چند روز

که بسیار مهربون بود،

و من زیرکانه رفتارشو زیر نظر گرفته بودم تا پی به درونیاتش ببرم

و ببینم ایا این شخص برای یک عمر زندگی اماده هست؟ایا میشه بهش اعتماد کرد؟ایا اخلاق هامون بهم میخوره؟

تا رسید، و یک روز دوباره رفتیم بیرون.با پسر عمش و نامزدش

بعد از گذروندن ساعاتی گشتن

تو راه برگشت بودیم

اونارو پیاده کردیمو برمیگشتیم

یادمه اونشب خوشحال بودم..و لبخند رو لبام بود..

یجایی زد کنار

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و من در درون خودم اون لحظه فکر میکردم:

این چرا زد کنار؟بذار ببینم چی میخواد بگه

آنید حواستو جمع کن خیلی تیز باش

مواظب حرکتاش باش

گفت ک میذاری دستت رو بگیرم؟ما تو دوران اشنایی هستیم . دوست دخترم ک نیستی

فکرم: نه.ما از اول باهم قول و قرار گذاشتیم آنید..فکرشم نکن

گفتم :لطفا...

به تمسخر گفت چشم حاج خانوم کربلایی معلی

فکرم:اوه...تیکه میندازع..بالأخره داره اون روی دیگشو بهم نشون میده..ایول خوبه..به دردم میخوره

گفتم :تیکه؟

گفت نه .

والا دختر امروزیو این عقایدا؟

فکرم: اووووه آنید..چه حرف زشتی زد

تو این حرفش خیلی چیزا از فکراش مشخص شد.. تاسف..

من:سکوت کردم..

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
بعدش هم کلی عذر خواست .. بعد از چند روز که بسیار مهربون بود، و من زیرکانه رفتارشو زیر نظر گرفت ...

من از فصل اول نشستم خوندم واقعا قلبم چند جا برات شكست چقدر آدم نامرد به تورت ميخورن فقط خواهش ميكنم تا لحظه عقد نذار هيچكدوم از فاميلات چيزى بفهمن حتى اونايي كه با هم خيلي خوبين

هیچی نگفتم ..

ولی ای کاش درک میکرد

تااینکه،

درومد گفت یا میذاری دستت رو بگیرم یا این رابطه و اشنایی تمومه

و من ناگهان،

نمیگم شکستم چون عادت کردم.

ناگهان تاسف خودم......

برای خودم

برای اون..

گفتم انقدر تباهی؟

گفت تباه نیستم و با دست تو چیزیم بمن نمیرسه ولی دلم لک زده فقط دستتو بگیرم.همین

گفتم تو واسه دست گرفتن میگی رابطه تمومه؟

انقدر بچه ای؟

حتما فردا پسفردا هم تو زندگی میگی یا فلان کار یا تموم

گفت:دیگه خود دانی..یا میذاری یا من تموم می کنم

هیچی نگفتم .. ولی ای کاش درک میکرد تااینکه، درومد گفت یا میذاری دستت رو بگیرم یا این رابطه ...

ای بابا چقدرعجیب

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
ازت خیلی خوشم میاد اما عشقم انید جونم همه آدما یسری عقاید دارن ک با ما فرق داره

اون باید خوشحال میشد ک همچی دختری ب تورش خورده...ولی،حرفهاشو خودم میدونم ک کار درستو کردم