2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگر یک گوی داشتی که بهت میگفت با انجام دادن فلان کار ضربه خواهی دید،معلومه ک هرگز اون کارو انجام نمیدی...

پس نیا بگو چرا این کار چرا اون کار

عاقل تر ازاین حرفها باش

یاد بگیر...درس بگیر...درون انسان دیگر رو هم ببین حتی اگر از خودت کوچکتر بود

چه اشکالی داره 50سالت باشه و همچنان درونت فعال باشه و بتونی یک جوون رو درک کنی

حتی کار اشتباهش رو ...

نمیگم کار اشتباهو درون خودت پرورش بده و خوبه.نه

میگم درک کن و قدرت درکت رو بالا ببر

برای درک خلق و خویی ک میتونه در یک انسان در مرحله ای از زندگیش پدید بیاد

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
بله یک داستان زندگی پهن شده توی سایت و همه میخونن و نتایج کار رو میبینن... هوشیار ها که خوشبخت ...

عزیزم نظراتو تو تاپیکای قبلت خوندم کسی حرف بدی نزده بود نمیدونم ب خاطر این موضوعاتی ک برات پیش اومده و اصلا آسون نبوده لااقل برای من و صبرتو واااقعا تحسین میکنم و غبطه خوردم ک چرا من اینقد عجولم ولی کسی چیز بدی نگفت بهتون مثلا ی کاربر گفت بخون پزشکی بیاری شما با توپ پر جواب دادین ک مگ تو میگی من چی بیارم ی نظر خواهرانه اینک یکم انتقاد پذیر باش چون اینجا چن هزار نفر دارن داستانتو میخونن هرکدوم با طرز فکر متفاوت امیدوارم سالم و موفق باشی🌷💝

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

من معتقدم وقتی تونستی جای کس دیگه تک تک قدمهایی ک تاحالا روی هر اسفالتو خاکی ک گذاشته رو توهم عیناً بذاری،و تک تک اون شرایطا و تفکرات و احساسات و .... همراهش تجربه کنی

بعد میتونی راجبش نظر بدی دوست عزیزم

بگذریم

دوستای عزیزم..کسایی ک جاهایی از زندگیم رو قبلا تجربه کردن متوجه حسموذهنم تو اون لحظه شدن و درکش کردن

و کسایی ک جاهایی از زندگیم رو درک نکردن،

نمیتونن بفهمن حرفامو... من از درک نشدن از زود قضاوت کردن زخم های عمیقی روی بدنمه دوست عزیزم

نمیگم هنوزم بااینچیزا بهم میریزم

ولی،

ولی،

وقتی برگشتم ب گذشته و دارم از حال و احوالات اون موقع میگم تا برای اخرین بار یادم بیارم،چرا تیغتو برداشتیو تو هم میزنی..

با این وجود،من از کسایی ک از دستم ناراحت شدن معذرت میخوام و من رو حلال کنید..

قطعا شما هم تجاربی داشتید چه بسا سخت تر ازمن،ک من شاید درکشون نکنم..ولی مطمئن باشین ک انگشت اتهامم،چوب سرزنشم،و نصیحت من، وقتی جای تو نبودم،وقتی ازم کمکی نخواستی،بالا نمیره

خلاصه من داستانم رو میگم عزیزای دلم

شما هرجاش درس عبرتی،تجربه ی به درد بخوری،چیزی بود،جذبش کنین😘😘🌼

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

با تمام این حرف ها

اگر بازهم نخواستی ک درک کنی،

باشه دوست عزیز.😊🌼😘

عزیزم چقد حساسی شما، میدونی اینجا ی سایت عمومیه همه مدل نظر و فرهنگ و اعتقادی هم هست 

شمام که انقد قوی بودی و هستی

و وقتی تصمیم گرفتی زندگیتو بنویسی باید چشاتو رو ی سری چیزا ببندی که اذیتت نکنه

انشالله ک دلت اروم باشه😘

دیدی عکسای قدیمیتو نگاه میکنی و میگی چقدر داغون بودم و …الانم داغونی فقط زمان میبره بفهمی:)))))دیشب وسط ویدیو کال مامان یکی از بچه ها داد زد گفت اون عنا رو ولشون کن پاشو بیا شام قیافه ما عنا دیدنی بود تو اون لحظه 😂😂ما تو خونمون سالاد الویه درست میکنیم تا ی هفته صب ظهر شب همونو میخوردیم😂دیگه آخراش میرسید لای درزای دیوارارو میگرفتیم😑😂‏‏من وقتی یه کار خوب میکنممامانم میگه:فدات بشم که عین خودمی...حالا کافیه یه کار اشتباه بکنم با دادو بیداد میگه: دست خودت نیس که به طایفه بابات رفتی😶🥴

خلاصه.ادامه داستان..

اون روزا به ارین و صحبت هام باهاش فکر میکردم...که ببینم چی یاد گرفتم و به کجا رسیدم

گاهی وقتا ادما با کاراشون یکاری میکنن که باروبندیلتو جمع کنیو خودت بری.ارین واسه من دقیقا همچین کسی بود.انقدر اذیتم کرد که نخوام دیگه برگردم.و من داشتم باهاش عذاب میکشیدمو میدونی چیه؟

یجاهایی دیگه ارزشش رو نداره.صبوری کردن به امید درست شدنه طرف،همه جا هم خوب نیست.خودتو بخاطر یک انسانی که قدرتو نمیدونه کوبوندن، اشتباه محضه.

شاید اولین بار و دومین بار و چندمین بار... رفتن یه ادم از زندگیت سخت باشه ولی بعدش میگذری

از هرچی کم لطفی و بی محبتیه

میدونی چرا؟چون هر ادمی ک تو،گوشه ای از احساست رو بهش هدیه میدی و اون میزنه و خرابش میکنه،یک تیکه از وجودت رو ازت جدا میکنه..و تو، اخرش میشی یک ادمی ک وجودش رو ازش گرفتن

من از ارین گذشتم......چون حرمت ها بین منو اون شکسته شده بود .. چون اون روزایی که باید میبود،نبود

چون چندین بار ارتباط من و اون قط شد و دوباره سعی کردیم شروع کنیم

ولی اشتباه بود.یه آدمی رو که بارها تموم شده،از نو شروع کردنش اشتباهه

گاهی وقتا ادم،وقتی نبود یچیزو توی دنیاش حس میکنه،واسه گشتن به دنبال اون چیز حریص تر و متعجب تر میشه .تعجب برای اینکه چرا اخه ....

اون چیز میتونه عشق باشه(البته من بیشتر به دنبال چراییه این موضوع بودم.که چرا پیدا نمیشه و مگه من چمه)

...میتونه یک زن باشه ک بعد از سالها گریه و زاری هنوز فرزندی نداره...میتونه یه بچه باشه ک سالهاست در به در به دنبال خانوادشه...

و میشه یه ادم کم طاقت..بااینکه سالها صبوری کرده ولی از یجایی به بعد صبرش لبریز و کم طاقت شده ... و تو وقتی با دیدگاه خودت از صبر واسش میگی، دوست داره تورو خفه کنه

و اون روزا من پی بردم این ها،

دلیل پیدایش تصمیماتم و در نهایت آرین تو زندگیه من بود..

بحث من بحث ازدواج کردنو این داستانا نبود..کمی عمیق تر نگاه کن...