2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حنا موهاتو قرمز نیکنه و بعدا هم نمیتونی کاریش کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دوست دارم پیر شدم موهام سفید شن شال روشن بپوشم البته دو حالت داره یا به بابام میرم زود سفید میشه یا به مامانم اصلا سفید نمیشه الان بیست سالمه هیچ تار مو سفیدی ندارم 

نامزدم یه چندتا تار سفید تو موهاش داره من انقدررر ذوق میکنم منتظرم جو گندمی شه 

متعهدم💍                                                                         

عزیزم اسپری رنگ مو مارک لورال بخر عالیه. برای رنگ ریشه رنگ قهوه ای تیره داره

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

عزیزم اتفاقا من خوندم حنی گداشتن باعث زیبایی نی نی میشه خودت میتونی سرچ کنی ببینی.یکم حنا و یکم پودر کاکایو چایی ام دم کن ب جای اب بریز توی حنا ی تخم مرعم برای تقویت بزن بهش بزن سرت موهاتم قرمز نمیشه قهوه ای خوش رنگ‌میشه منم میخوام حنی کنم.تو نت نوشته خضاب کردن باعث زیبایی جنین میشه ک همون حنا کردنه.حالا چ حنا کردن موی سر چ دستو پا

👩‍👧‍👧❤😍