2777
2789
عنوان

چطوری با تهمت های نامزدم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
وا چه بد  واس چی اینکارو کرد این ادم لایق دوست داشتن نیس خدا بهت رحم کرد بااین ادم وارد زندگی ن ...

منم نمیدونم چرا این کارو با من کرد منی ک واسش میمردم عاشقش بودم جونمم واسش میدادم رفت و ابرو ناحق برد تهمت نا روا زد ک کمرم شکست ولی ب خدا دلم نمیاد نفرینش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من همینجور بود و الان چندساله ازدواج کردیم هنوز همونجورا راه داری جدا شو نداری هم جدا سو تهمت ...

نه با این ک دوسش دارم و عاشقشم ولی جدا میشم 

باهاش ادامه نمیدم خیلی سوختم ب اندازه کافی زجر کشیدم 

اره با هم خیلی خوب بودیم واسم میمرد عاشقم بود آپاندیسمو عمل کردن من تو اتاق عمل بودم پشت اتاق عمل هش ...

وا شاید واقعا فک میکنه خیانت کردی بهش بهانش نیس چرا همیچین فکری میکنه

خوب عزیزم خدا جای حق نشسته  تهمت بزنه سر خودش میاد

اره من تو جمع گفتم اگه من بهش خیانت کردم و دوسش نداشتم خدا بدترینا رو سرم بیاره

اگه داره تهمت میزنه و داره منو میسوزونه نه اه میکشم نه نفرین میکنم فقط واگذارش کردم ب اون بالایی ک اینکارو با من کرد