2777
2789
عنوان

چطوری با تهمت های نامزدم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 39 پست
ادای حیثت کن ازش  مگه شهر هرته بیاد بهت تهمت بزنه و بره

شکایت کردیم بزرگا هنوز نشستن باباش گفته پسرم مشکل روانی پیدا کرده ولی خانوادش هنوز دارن ادامه میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکایت کردیم بزرگا هنوز نشستن باباش گفته پسرم مشکل روانی پیدا کرده ولی خانوادش هنوز دارن ادامه میدن&n ...

حس میکنم یکیش دعا کردش بستش

قبلا باهم خوب بودین؟ 

اگر یهووو بدون هیچ دلیلی اینشوری شده واقعا برو ببین کسی بستش یا ن

همه که اینو نمی گن که شوهرم موقع طلاق گفت زنم خوبه ولی من توانایی ادامه دادن ندارم

رابطه وقتی با خوشی شروع میشه بهتره وقتی تموم میشه یا خسته میشه خیلی خوب جدا بشه نه این ک توهین کنه و با کلی دروغ تهمت ناروا بزنه ک کمر طرف مقابل رو بشکنه بخدا نابود کرد 

شکایت کردیم بزرگا هنوز نشستن باباش گفته پسرم مشکل روانی پیدا کرده ولی خانوادش هنوز دارن ادامه میدن&n ...

پس غصه نخور بهتر که پسره ی روانی رفته

با این آدم میرفتی زیر یه سقف روزگارتو سیاه میکرد

اگه واقعا کاری نکردی میخواد یجوری ردت کنه بری پشیمون شده 

من کاری نکردم هر کار کردم تا بهس ثابت کنم ولی نتونستم بیشتر از حرفای ناحق میسوزوم از تهمت زدناش اینا منو خیلی میسوزنن

خیلی سخته خیلی. فقط به خدا بسپار... انشاءالله بهترین روزهای زندگیت تو راهه

از دست من دیگه کاری بر نمیاد خیلی کنار اومدم باهاس

حتی دستمو رو قران گذاشتم ک من بی گناهم ولی بازم حرفای خودسو زد بخدا دبگه نمیتونم رو پاهام وایستم بد جوری نابودم کرد له سدم نه خواب دارم نه خوراک

برو پیش کسی که اینکارس ببین دعاش نکرده باشن البته نریزین سر من من خودم به دعا اعتقاد دارم

منم اعتقاد دارم چون یه ماهه ک اینجوری میکنه قبلا خیلی باهام خوب بود عاشقم بود همه چی یه شبه عوض شد 

حس میکنم یکیش دعا کردش بستش قبلا باهم خوب بودین؟  اگر یهووو بدون هیچ دلیلی اینشوری شده واق ...

اره با هم خیلی خوب بودیم واسم میمرد عاشقم بود آپاندیسمو عمل کردن من تو اتاق عمل بودم پشت اتاق عمل هش گریه میکرده و قران میخونده