2777
2789
من داکسی سایکلین میخورم هم صورتم صاف صاف شده هم بدنم یدونه هم دیگه جوش ندارم

عزیزم لاغر نمیشی اون قرصو میخوری ؟؟من به زور چاق شدم دکتر واشه منم نوشته میترسم بخورم لاغر شم باز

عزیزم دکتر بهت داده؟عوارضی نداشته برات؟چند دوره استفاده میکنی؟

نه گلم خودم میخورم حدود ۵ ماهه استفاده میکنم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده از قرص داکسی سایکلین

استفاده از شامپو کتوکونازول ۱ درصد(موقت استفاده کنید)

استفاده از شامپو بدن مخصوص پوست چرب فولیکا

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
عزیزم لاغر نمیشی اون قرصو میخوری ؟؟من به زور چاق شدم دکتر واشه منم نوشته میترسم بخورم لاغر شم باز

نه اتفاقا اشتها رو باز میکنه همش احساس ضعف میکنه آدم

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
برای جوشهایی چربی سرسفید هم خوبه؟

آره مال منم از همین جوشا بود که نتیجه داد