2777
2789
عنوان

یچه ها در چه حالین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 53 پست
نه بزار فردا میشوری چه عجله ایه

اوهوم فکر خوبیه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم به طلاق ختم نشه 

انشالله ک نمیشه برید پیش مشاور .ی تجربم بت بگم خیلی از مردا اوایل اینجورین کم کم درس میشن زیاد دیدم من

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مشاور رفتید؟؟حرفش چیه؟به چیزای الکی گیر میده؟

تلفنی گف باید خودش بیاد 

فقط میگه جایی نباید بدون من بری هر جا میری باید منم باشم 

منکه لیلی قصه هایت بودم چرا بال و پر لیلایت را چیدی متن  از خودم خطاب به شوهرم 
انشالله ک نمیشه برید پیش مشاور .ی تجربم بت بگم خیلی از مردا اوایل اینجورین کم کم درس میشن زیاد دیدم ...

از این ناراحتم که همیشه میگف من بهترین روز زندگیم روزی میشه که پدر شم حالا من علایم بارداری دارم و اون نمی دونه فقط آرزومه نباشم 

تلفنی گف باید خودش بیاد  فقط میگه جایی نباید بدون من بری هر جا میری باید منم باشم

من از خدامه شوهرم اینجوری باشه    انشالله حل میشه

از این ناراحتم که همیشه میگف من بهترین روز زندگیم روزی میشه که پدر شم حالا من علایم بارداری دارم و ا ...

حالا بیبی بزن ببین هستی یا ن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
تلفنی گف باید خودش بیاد  فقط میگه جایی نباید بدون من بری هر جا میری باید منم باشم

نمیدونم چی بگم ولی اگر مشکل فقط جایی رفتن شما هم کوتاه بیا اگر این ی موردش خودت بهتر میدونی ولی به بچه هم فکر کن

اگر میخوای طلاق بگیری بدون اینوه کسی بفهمه سقط کن 

از این ناراحتم که همیشه میگف من بهترین روز زندگیم روزی میشه که پدر شم حالا من علایم بارداری دارم و ا ...

میفهمم شرایط سختیه.دعا میکنم برات عزیزم.

واکسن18ماهگی پسرموزدم ازخونه تکونیم نصف اشپزخونم مونده توفکراینم پسرم حالش خوب بشه تموم کنم کارامو

واکسن ۱۸ ماهگی از همه سختتره . ایشالا زود خوب میشه 🌸

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
نمیدونم چی بگم ولی اگر مشکل فقط جایی رفتن شما هم کوتاه بیا اگر این ی موردش خودت بهتر میدونی ولی به ب ...

آره فقط همینه ولی من دختر خونه نشین نبودم 

سقط . فک نمیکردم روزی که بفهمم دارم مادر میشم به اینجور چیزا فک کنم 😭😭

واکسن ۱۸ ماهگی از همه سختتره . ایشالا زود خوب میشه 🌸

اره اینقدر استرس داشتم که خودمم باهاش گریه میکنم خیلی دردش اومد موقع واکسن زدن جیگرم کباب شد براش فعلا روپام خابیده خداکنه زیاد اذیت نشه