2777
2789

بچها من امتحان دارم ، اومدم دارم درس میخونم 

مامانمم مریض بوده دوهفته بیمارستان بستری بود قلبش مریضه همش مشکل داره 

الان تازه چندوقته ک مامانم بیچاره حالش بدتره 

اون وقت داشت با بابام شوخی میکرد به شوخی اروم زدش بابام یهو گرفت دست مامانمو پیچوند ک دردش اومد 😐😐😐😐بعد مامانم گفت دردم اومد ولم کن 

بابام گفت مگه من باید وایسم از تو کتک بخورم 😐😐😐😐

مامانمم معلوم بود خیلی دردش اومده بغض کرد 

ب بابام کفتم یعنی چی ک اینجوری میپیچونی دستشو؟زپر مامانم درمقابل تو خیلی کمه 

بعد همچنان میگفت من کار اشتباهی نکردم 

منم گفتم شما مردا سر و ته یه کرباسین برات متاسفم ، اگه میتونستم نسلتونو منقرض میکردم 

خدایی شما بودین با همچین برخوردی عصبی نمیشدین !؟؟مامانم بیچاره همینجوری لاغر بود دوران مریضیشم پنج کیلو لاغرتر شده اصلا خیلی ضعیف شده اون وقت بابام فرق شوخی و جدیو نمیفهمه 

اعصاب منم برا درس خوندن بهم ریخت ://///

برگشت به آزادی🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تو هم بابات تند برخورد کردید 

حق داری ولی 

معلوم نیس چشونه دق و دلیشونو سر کسی که دیوارش از همه کوتاه تره خالی میکنن 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

آفرین هوای مامانتو داری دمت گرم دختر زرنگ. 

همینجوری هواشو داشته باشه. ولی اعصابت خورد بشه یا نشه تاثیری روی خودت و مامانت و بابات نداره برا همین اعصابتو خورد نکن و به درست برس ولی حسابی مراقب مامانت باش و ازش دفاع کن در برابر اون بابایی که چیزی نمی فهمه

هم تو هم بابات تند برخورد کردید حق داری ولی معلوم نیس چشونه دق و دلیشونو سر کسی که دیوارش از همه کوت ...

ببین اول آروم گفتم مامانم زورش کمتره معذرت بخواه ولی بعد ک باز پافشاری کرد عصبی شدم البته صدامو بالا نبردم نمیدونن چرا بعضی اوقات اینجوری میشه رفتارس

برگشت به آزادی🕊

آفرین هوای مامانتو داری دمت گرم دختر زرنگ. همینجوری هواشو داشته باشه. ولی اعصابت خورد بشه یا نشه تاث ...

اکثرا اینجوری نیست ولی از وقتی مامانم مریض شده خیلی بهش پرخاش میکنه هی میگه خودتو لوس میکنی درحالی اون بیچاره مریضه و گناه داره خودش میشینه گریه میکنه میگه چرا من مریضم سربار شدم از این بابت خیلی ناراحت شدم خیلی

برگشت به آزادی🕊

اکثرا اینجوری نیست ولی از وقتی مامانم مریض شده خیلی بهش پرخاش میکنه هی میگه خودتو لوس میکنی درحالی ا ...

درکت میکنم. ناراحت کنندس. کاش همیشه اینجوری بشه. هرچی هم اگه با مامانت بحثت شد، تو موقعیتای دیگه ازش دفاع کنی و هواشو داشته باشی. اون هم یه زمانی مامانی داشته که مراقبش باشه. الان تو رو داره. بابات که زیاد مهربون نیس ، تو براش جبران کن . مادره و حتما اثر خوبشو توی دنیا و آخرت برات داره

اکثرا اینجوری نیست ولی از وقتی مامانم مریض شده خیلی بهش پرخاش میکنه هی میگه خودتو لوس میکنی درحالی ا ...

آره واقعا منم بابام گاهی واسه مامانم اینطوری میشه 

بیچاره مامانم پاهاش مشکل داره گاهی شبا از درد آه و ناله میکنه بابام میگه داری ادا درمیاری 

باهاشونم بحث کنی باز رو حرف خودشونن

بی‌خیال به خودت فشار نیار ایشالا حال مامانتم بهتر میشه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

درکت میکنم. ناراحت کنندس. کاش همیشه اینجوری بشه. هرچی هم اگه با مامانت بحثت شد، تو موقعیتای دیگه ازش ...

حتما عزیزم تموم سعیمو میکنم🥲💜 امیدوارم بخودش بیاد بابام اشتباهشو بفهمه

برگشت به آزادی🕊