2777
2789
عنوان

عشق 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 67 پست
چون من میخامش 😔😔 بهش گفتم تروخدا یه حرفی بزن منم اروم بشم‌گفت حرفی ندارم بهش‌گفتم هرچقدر التماست ...

وای دختر چرا اینکارو میکنی،اینقد التماسش نکن باور کن اکثر این دوس داشتنا تلقینه به خودت بگو من کسی رو ک اینقد غرورمو خورد کرد نمیخوام هی تکرارش کن اینو،،، ببین اون وقتی میبینه اینقد التماسش میکنی بیشتر خودشو میگیره و از چشش میوفتی،غرورتو حفظ کن

خیلی سرد حرف میزد هرچی میگفتم و التماسش میکردم هرچی حرف میزدم چیزی نمیگفت فقط حرف خودشو میزد 😔😔 بر ...

من شوهرم اینجور کرد اولش التماس کردم اما بعد به خودم اومدم الان خیلی بی تفاوت شدم راحت درباره اش حرفی بشنونم خیلی عادی هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بخوادت میاد نگران نباش 

دلتنگم خیلی 😔😔

فکر کن یکسال و نیم هرروز صبحمون با صبح بخیر هم و شبمون با شب بخیر هم تموم میشد...

بهم گفت میخام تنها باشم ادمیم که تنهایی برام بهتره 😔😔 بهم گفت نفرینم نکنی 😔😔😔 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بذار بره  برای خودت سرگرمی ایجاد کن مثل دوره ترک کردن اعتیاده خیلی سخته ولی تموم میشه  ی ...

قلبم میسوزه 

به زور میخوابم 

داغونم... از دو هفته پیش سرد شده بود.. هفته قبل هیچ پیامی نداد تا اینکه دیروز رفتم بهش پیام دادم سلام کجایی میخام برات زنگ بزنم....

😔😔😔 ک اینطوری شد بهم‌گقت از خیلی وقته پیش میخواستم بهت اینو بگم عذاب وجدان داشتم 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم همه اولش همینن شک نکن زیر سر‌ش بلند شده توهم نشین ماتم بگیر پاشو به زندگیت بچسب 

داغونم خاطره هاش ازم جدا نمیشه حالا که رفت خاطره هاشم میبرد 😔😔😔😔

رو دیوار اتاقم نقاشی هایی که با مداد رنگی هایی که اون بهم داد کشیده بودمشون ...

حالا من با این نقاشی ها با این جعبه مدادرنگی چیکار کنم...

میدونی پارسال برا تولدم خاطر اینکه منو خوشحال کنه کل شهررو گشته بود مدادرنگی های مورد علاقمو میدا کنه بخره..

عزیرم منم شرایطه تورو داشتم نمیتونستن حضوری باهاش باشم  اون فکر کرد بهونه میارم

خیلی تلخه خیلی...

😔😔😔

دلتنگم خیلی 😔😔 فکر کن یکسال و نیم هرروز صبحمون با صبح بخیر هم و شبمون با شب بخیر هم تموم میشد... ...

یاده خودم افتادم با پوست و گوشت و خونم ناراحتی که الان داری میکشی رو منم کشیدم وحشتناک بود خدا دلتو آروم کنه

همون چون خواهش کردی بیشتر خواسته بره پسرا اینطورین بفهمن میخوایشون ول میکنن  دلتنگ هستی ناراحت ...

بهم‌گفت چندوقته به زور کنارِ منه گفت عذاب وجدان داشته نمیخاسته دلمو بشکنه...😔😔😔

بهش‌گفتم دلتنگم‌نمیشی گفت دیگه نمیشم😔😔

اگ اون حرفا رو نمیزدم اگ خاهش و التماسش نمیکروم میمیردم دق میکردم ... من نبودم ک اون حرفا رو میزدم دلم میزد😔😔😔

عزیزم منم این روزارو داشتم میدونم چقدر سخته ولی گذر زمان واقعا کمرنگش میکنه

زمان نمیگذره 😔😔 حتی خاب به چشم نمیاد که چند ساعت راحتت باشم 😔😔 مدام تویه ذهنمه تموم این یک سال و نیم اونو کنار خودم میدیدم اونو اینجا تصور میکردم 😔😔 الان جای خالیش. فقط میبینم

یه روزی میاآاد سراغت مطمین باااش ولی اون روز تو دیگه نمیخوایش

چه فایده داره اون روز😔😔

دلم پر پر شده تماااااااام عشقمو براش گذاشتم تموم حس و احساسمو ... بیشتر از این نمیتونستم عاشق یه نفر باشم 😔😔😔😔 دلم اتیشه اتیش 

انگار قلبمو گذاشتن تویه قفسه تنگ‌و داغ و قلبم خودشو میکوبه به درو دیوارش که بزنه بیرون که بره پیش اون لعنتی ک با خاهش و التماس هم نموند😔😔😔😔

اخه چرا منو نخاست 😔😔😔 خودش میگفت عاشقمه میگفت دوسم داره ... پس چیشد همش حرف بود؟ اینجوری نیمه ر ...

میفهممت عزیزم.ب منم میگف ی روز صدات نشنوم دیونه میشم چی شد؟؟؟؟حرفه همش ی لحظه جو میاد ی چی میگن

ببین هیچ کس نمیاد کمکت خودت باید ب خودت بیای باید فکرش اومد تو مغزت ی ادم بدی تو ذهنت جلوه بده بگی گور پدرش این همه پسر

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
وای دختر چرا اینکارو میکنی،اینقد التماسش نکن باور کن اکثر این دوس داشتنا تلقینه به خودت بگو من کسی ر ...

قسم میخورم اونی که چت میکرد دیروز و باهاش حرف میزد اونجور التماسش میکرد من نبودم قلبم بود ... دلم خودشو به اب و اتیش میزد که نره داشتم میمردم اتیش گرفته بودم که نگهش دارم فقط خودمو شکستم ک اون نره ولی رفت 😔😔😔 کاش اینقدر عاشق نبودم با هر اشکی که از چشم میریزه از اون‌نه ولی از خودم متنفر میشم کاش کاش....