2777
2789
عنوان

علاقه ی دوستم به...

782 بازدید | 82 پست

خانما دوست صمیمیم متاهل هست و به گفته ی خودش از اول که شوهرش رفته بوده خواستگاریش فکر کرده بوده برادرشه و وقتی ام میبینتش به اصرار مادرش قبول میکنه...ولی تا الان که ۷سال میگذره نتونسته برادرشوهرشو فراموش کنه و به گفته خودش میگه من باوجود اینکه زن داره ته ته قلبم هنوز عاشقشم..باشوهرش رفتارش خوبه ولی اونو میخاد الانم اینجا راهکار میخاد چون خجالت میکشه بره پیش مشاور که مطرح کنه..و این مسئله رو سالهاست که به کسی جز من که همون اول میدونستم نگفته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرها شبيه هم هستن 

مگه چقدر فرق دارن كه حالا عاشق اونيكي شده

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂