2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 98 پست
همه ی اینا آره ولی بیشتر هم هست

من که باور نمیکنم...اینایی که گفتم.واسه اون بچه های سر چهار راهه که گوشی ندارن.نه چشمشون باز بشه تو نت باشن.اینایی که گفتم حتی نمیدونن آرزو چیه..بعد تو دم از شیطان پرستی میزنی...به خودت دروغ نگو لطفا

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که باور نمیکنم...اینایی که گفتم.واسه اون بچه های سر چهار راهه که گوشی ندارن.نه چشمشون باز بشه تو ...

گوشی که دستمه ماله خودم نیست 

حتی خوندن و نوشتن روهم دوستم یادم داده 

من اینارو با گوشیه دوستم دارم مینویسم

باش حرف شما متین.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

عزیزم منم همسن شما بودم همین فکرا رو میکردم،تمام بدبختی و گرفتاریمو از خودش میدونستم می‌گفتم چرا منو اوورد تو این دنیا که بدبخت بشم ولی فقط سه،چهار سال زمان لازم بود که بفهمم مسئولیت تمام زندگیم باخودمه

تو فقط میخوای یکیو محاکمه کنی.حرف هیچ کسیم برات اهمیت نداره.دلیل منطقی و ایناهم هیچ.فقط میخوای بگی خدا بده.اما حرفا رو بخون.همشون رو.با دقت .ببین عمل کردی.بنده بودی.

من قبولش داشتم  چیشد؟ بی ارزش نشد؟ هه اینا همه شعاره شعار

انتخاب با خودته ولی خیلیا این راهی که تو میگی و رفتن آخرشم یا با کمک خدا به خودش رسیدن یا خودشونو تو مسیر نابودی و هلاکت قرار دادن

اگه اومدی حرف هیچکس رو قبول کنی همش ساز مخالف بزنی ، پس چرا تاپیک زدی؟

کسی که تاپیک میزنه یکم تعقل میکنه رو نظرات بقیه زود جبهه نمیگیره رد کنه همه حرفارو

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستید🥺🦋
تو فقط میخوای یکیو محاکمه کنی.حرف هیچ کسیم برات اهمیت نداره.دلیل منطقی و ایناهم هیچ.فقط میخوای بگی خ ...

کاش حداقل یک اتفاق خوب تو زندگیم میوفتاد 

کاش حداقل یک بار میتونستم از خوشحالی بخندم 

کاش فقط یک بار میتونستم  خوشحال باشم