2777
2789
عنوان

دیگه خدا رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4645 بازدید | 98 پست
اسم خدا رو ک الان خوندم گریم گرفت  من از ته قلبم قبولش داشتم ولی هیچوقت جواب دعاهامو نداد

ببخشید شما یه آدمی که چیزی حالیش نباشه رو صدا بزنید جواب میده یعنی این انقد یا الله گفتید مگه میشه نشنیده باشه!

همونطور که تا الان صبر کردین از این به بعد هم صبر کنین مطمئن باشید بی نتیجه نمیمونه، فقط کافیه این باور رو داشته باشید که هر سختی یه حکمتی داره،اینهمه سال سختی بعدش یه خوشی هست که به اینهمه سختی تو سال های گذشته می ارزه،با توکل به خدا وتلاش وکوشش  بهترین سرنوشت رو برای خودتون رقم بزنید

زندگینامه انسان های موفق رو بخونین خیلی هاشون از هیچی  ودر اوج ناباوری به جایی رسیدن وخدا دستشون رو گرفته

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

نه کفایت نمی کنه تا خدا رو قبول نداشته باشی زندگیت پوچه بی ارزشه  

نوددرصدمون فقط به زبان خداروقبول داریم وبه حرف،ولی 

توکارامون اثری ازخدانیست.

البته مطمئنم آدمایی که به ظاهراصلاخداروقبول نمیکنن

باکوچکترین مشکلی دست به دامن خدامیشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که باور نمیکنم...اینایی که گفتم.واسه اون بچه های سر چهار راهه که گوشی ندارن.نه چشمشون باز بشه تو ...

اره بابا نصف تاپیکاشم درباره رل و عشق و...اس احتمالا دوس پسرش سین کرده جواب نداده این از زمین و زمان شاکیه😂

بخدا خیلی  هم جنگیدم هم دعا کردم هم دوستش بودم

اگه نماز روزه هات سر وقت بوده حجابت درست بوده و باطنی هم اعمالت درست بوده و مشکلت حل نشده بدون به صلاحت نبوده اما اگه اینا روبه راه نبوده ....شاید مشکل تو همیناست شاید ی جا دلی شکستی یا کاری کردی ...

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
کاش حداقل یک اتفاق خوب تو زندگیم میوفتاد  کاش حداقل یک بار میتونستم از خوشحالی بخندم  کا ...

یادت نمیاد عزیزکم .یادت نمیاد

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
اگه اومدی حرف هیچکس رو قبول کنی همش ساز مخالف بزنی ، پس چرا تاپیک زدی؟ کسی که تاپیک میزنه یکم تعقل ...

منم خب نظرمو گفتم 

یکیو میخوام حرفی بزنه که بهم ثابت شه اون بالایی وجود داره یاهم خوده خدا ثابت کنه منو دوست داره

اره بابا نصف تاپیکاشم درباره رل و عشق و...اس احتمالا دوس پسرش سین کرده جواب نداده این از زمین و زمان ...

من ندیدم تایپکاشو.جدی...واقعا جای تاسف داره.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
منم خب نظرمو گفتم  یکیو میخوام حرفی بزنه که بهم ثابت شه اون بالایی وجود داره یاهم خوده خدا ثاب ...

همون جایی که رفتی برا مدلینگ برو تا خدا بهت ثابت بشه.

شمردم  از بچگی منتظر فقط یک بار خندیدن بودم  ولی جز گریه هیچی یادم نمیاد

باش.حرف شما متین

منم خب نظرمو گفتم  یکیو میخوام حرفی بزنه که بهم ثابت شه اون بالایی وجود داره یاهم خوده خدا ثاب ...

خدا دلیلی  نداره خودشو به ما ثابت کنه ماییم که نیازه مطلقیمو بی نیاز اونه اگه تن سالمی داره که میتونی راحت راه بری بدون اینکه منت کسیو بکشی اگه دست وچشم و گوشو زبونو هزاررر چیز سالم دیگه داری که بی منت بقیه زندگیتو میکنیو نفس میکشی ینی مدیون امون خدایی که میگی نا نهربونه و دروغگو!!!

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿