2777
2789
عنوان

اگر اینجور پیش بره میمیرم....

2064 بازدید | 66 پست

خانما دخترم ۱۳ ماهش و تازه پری شدم...

از شانس بد بیمارستان هم بستریه ک نمیتونم بدم دکتر

خیلیییییییییی خیلییییییی خون ریزی زیاده انگار تو است خون نشستم ی چیز وحشتناکه واقعا اگر اینجور ادامه پیدا کنه میمیرم از خونریزی

چیکار کنم ی کم بهتر بشه تا بتونم بدم دکتر بعد

مفنامیک اسید هم از ظهر ۴ تا خوردم فایده نداره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

شیاف بزار 

شیاف چی؟

دردش هیچ شدت خونریزی وحشتانکه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=178891841]۴تا مفنامیک یاخدا😲[/QUOTE

بگم از دیروز ۵ تا شلوار خراب کردم باورت میشه!؟

خیلی حالم بده

بچم بستریه دسترسی ب پزشک زنان ندارم

۴تا مفنامیک یاخدا😲

از ظهر خورده نه یکجا

ترانزامیک اسید میتونی برای خونریزی بخوری عزیزم

ولی دلیلش بایدمشخص شه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
برو دکتر اینجا راه حلی پیدا نمیشه

الان نمیتونم اخه

[QUOTE=178891841]۴تا مفنامیک یاخدا😲[/QUOTE بگم از دیروز ۵ تا شلوار خراب کردم باورت میشه!؟ خیلی حا ...

یاخدا این خیلی شدیدع توروخدا برو دکتر 

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
همون تو بسمارستان یکی هست به داد تو برسه دارو خانه هم بری بگی چته قرص بهت میدن خونریزی کم میشه 

متاسفانه اینجا کلا سانتر کودکانه 

داروخانه هم رفتم اون قرصا رو داد...پیش عمومی هم رفتم گفت باید بری متخصص من نمیتونم دارو بدم

یاخدا این خیلی شدیدع توروخدا برو دکتر 

از ۷ تا الان سه بسته نوار مصرف کردم ...سه تا سه تا می ذارم ولی بازم همه جا ب گند کشیده میشه

از ظهر خورده نه یکجا ترانزامیک اسید میتونی برای خونریزی بخوری عزیزم ولی دلیلش بایدمشخص شه

میذونم منم دفعه ی اول که پریپد شدم چند تا خوردم 

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃