2777
2789
عنوان

اگر اینجور پیش بره میمیرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 66 پست

عزیزم عدس خام رو بریز تو آسیباب اندازه ی یک پیمانه آرد که شد الک کن و مث آرد حلوا تفتش بده.هواست باشه نسوزه 10 دقیقه تا یک ربع تفتش بده سد که شد همینجوری خشک خشک بخور ازش هر 8 ساعت یه کف دست.آب رو آتیشه

منم 9ماه بعد زایمان تازه پریود شدم وضع تورو داشتم.گلاب بروت تا پری تموم شد 9تا بسته نوار استفاده کردم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ۷ تا الان سه بسته نوار مصرف کردم ...سه تا سه تا می ذارم ولی بازم همه جا ب گند کشیده میشه

خوندی کامنتمو 

یه ورق بگیر هر ۸ ساعت یکی بخور تا دسترسی پیدا کنی به پزشک

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
از ظهر خورده نه یکجا ترانزامیک اسید میتونی برای خونریزی بخوری عزیزم ولی دلیلش بایدمشخص شه

اونو نداشتن اینجا

نمیتونم بدم دکتر فعلا اینجا هم زنان نیست

بهتر من حتی پیش پدرش نمیمونه ک من برم دستشویی چ برسه چندساعت نباشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

مای بیبی بزار دو تا 

باید ایزی لایف بگیرم واقعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

اونو نداشتن اینجا نمیتونم بدم دکتر فعلا اینجا هم زنان نیست بهتر من حتی پیش پدرش نمیمونه ک من برم د ...

کدوم بیمارستانی؟

میتونی بگییکی برات بخره بفرسته؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم عدس خام رو بریز تو آسیباب اندازه ی یک پیمانه آرد که شد الک کن و مث آرد حلوا تفتش بده.هواست باش ...

الان ک نمیتونم این کار رو بکنم ولی بدم خونه حتما

کدوم بیمارستانی؟ میتونی بگییکی برات بخره بفرسته؟

محک

اره بگم شوهرم بخره بیاره

واقعا اوضاع داغونه 

الان ک نمیتونم این کار رو بکنم ولی بدم خونه حتما

وایی جایی هستی؟منم توی مسافرت این بلا سرم اومد😩3تا3تا نوار میزاشتم باز شلوارم کثیف میشد خیلی بده هنوزم جون ندارم بعد یک ماه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
محک اره بگم شوهرم بخره بیاره واقعا اوضاع داغونه 

اگه نتونست برام پیام بذار من برات اسنپ میکنم

وایی جایی هستی؟منم توی مسافرت این بلا سرم اومد😩3تا3تا نوار میزاشتم باز شلوارم کثیف میشد خیلی بده هن ...

اره دخترم بستریه بیمارستان

خیلی بده خیلیئیی

انقدم گریه میکنه ی دستشویی نمیتونم برم

من فکر میکنم چون خیلی وقته پریود نشدی طبیعیه و قابل جلوگیری هم نباشه خونها باید خارج بشه

اره امیدوارم سری بعد طبیعی بشه ولی حداقل باید راهی باشه کمش کرد

اره دخترم بستریه بیمارستان خیلی بده خیلیئیی امیدم گریه میکنه ی دستشویی نمیتونم برم

ان شاءالله زودی خوب بشه مرخصش کنن😢چرا بستری شده؟خدا بدنده