2777
2789

یه ماه میشه همش عذابم میداد بخاطر یه دعوا گفت طلاقت میدم و من بودم خواهش و التماسشو کردم چون عاشقش بودم دوسش داشتم 

ولی اون نادیدم گرفت و مث یه سگ باهام برخورد کرد خیلی درد کشیدم و تحمل کردم 

هر چی زنگ میزدم و پیام میدادم جواب نمیداد و بلاکم کرده بود حالم خیلی بد بود ازش بیخبرم و جواب نمیده چون عاشقش بودم 

دو هفته عین سگ با من رفتار کرد و تحمل کردم و چیزی نگفتم ....یه روزی بهم پیام داد دوستت دارم عاشقتم عشقم خیلی خوشحال شدم جوایشو دادم و بعد اومد خونمون چند روز خونمون بود خیلی باهام خوب بود بعد چند روز ک رفت خونشون گفت من حالم بده و کلی فکر منفی تو سرمه و نه پیام داد نه زنگ زد بعد چند روز با کلی دروغ بهم تهمت زد و گفت خیانت کردی و ازت متنفرم اشغال من شوکه شدم و زدم زیر گریه چون داشت بهم تهمت میزد کلی قسم خوردم حتی دستمم رو قران گذاستم ک باورش بشع ولی باور نکرد بازم حرف خودشو زد و در انتها بهم گفت تو خدا رو نمیشناسی تو رو فقط مگه خدا بشناسه تو شیطانم درس میدی ... بهم گفت تو منو بازیم دادی ... تو نقاب زده بودی 😭😭😭

خیلی سختمه از خودمم متنفرم ک با کلی دروغ بهم تهمت زد من بیشتر دارم از حرفای ناحقش و تهمتای نارواش میسوزم😭😭😭

حتی از خودمم متنفرم و همش بفکر مرگم من نمیتونم کنار بیام با این تهمتایی ک بهم زده دارم میسوزم داغون شدم 😭😭😭

شکایت کردیم ادعا حیثیت کنیم رفته خودشو گم و گور کرده خانوادشم همه جا بلندگو دس گرفتن و دارن با حرفای دروغشون و تهمت ناروا بیشتر منو میسوزونن😭😭😭😭😭😭😭

من عاشقش بودم دوسش داشتم این حق منه اینجوری بسوزم و داغون بشم دارم میمیرم 

واگذارش کردم ب خدا خودش جوابشو بده

حالم خیلی بده فقط از خدا میخوام تمومم کنه 😭😭😭😭😭

داره اذیتت میکنه ک ولش کنی

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا مشخصه دنبال بهانه بوده برای جدایی... اون چند روز هم که خوب بوده برای اینکه این نقشه شو پیاده کنه 

در هرحال مرد زندگی نبوده رفتنی همون بهتر که بره

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

حتما رابطه کاملم داشتی؟؟؟

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
داره اذیتت میکنه ک ولش کنی

من دیگه حالم ازش بهم میخوره 

من مشکلی ندارم با طلاقش دیگه از خودمم متنفرم 

با کلی تهمت ابرومو برد داغونم کرد

خدا جواب ابن کارسو بده

شکایت کردم دارم میمیرم از حرفاش از تهمتاش داغون سدم فقط مرگ میخوام 

فقط یه جوری حالشو بگیر که هیچوقت دیگه با آبروی دختری بازی نکنه 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❣👸هی چرخ بزن در من و دل را بتکان⌛🍒این هم نفسی چه حس و حالی دارد💯در پیکر من دو قلب دارد ضربان♥️🌱
کاملا مشخصه دنبال بهانه بوده برای جدایی... اون چند روز هم که خوب بوده برای اینکه این نقشه شو پیاده ک ...

خدا ازش نگذره ک با همه چیزم بازی کرد دلمو شکست زندگیمو نابود کرد منو داغونم کرد و با تهمت ابرومو برد

برو خدارو شکر کن عمر و جوونیت رو به پای همچین آدمی نذاشتی من همیشه مخالف سرسخت طلاق هستم تو عمرم هم ...

اون ک ۱۰۰ درصد طلاق میگیرم 

دارم میسوزم بقران جون ندارم از حرفاش از تهمتاش داره عذابم میده