2777
2789
ی دوس داشتم تک فرزند بود  دوس داشت صبح تا شب با من باشه بنده خدا تنها بود و تو خونه حوصلش سر م ...

دخترم یه دوست داره تک فرزنده ازالا ازخونه فراریه تمام هفته خونه مادربزرگش  ازصبح هم میادخونه ماتاشب پیش دخترام یه وقتایی فکرمی کنم درحقش ظلم کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازتنهایی دخترم میترسم دیدم دختری ک تنهاست بعد مادرش با پدر پیرش ..این خیلی اذیتم میکنه دوس دارم ...

خوبه دیگه کمک حالته 

مطمعن باش بعدا پشیمون نمیشی

هم اون دخترت دیگه تنها نیس

هم خودت پیر شدی عصای دستت هستن

منم یکی وتمام چون دخترم بشدت بداروم بود کلا ازبچه زذه شدم ۵سال میگذره اسمش که میاد عصبی میشم ناشکری ...

زنده باشه عزیزم خوشبختیشو ببینی

من و همسرم هم تصمیم گرفتیم یدونه داشته باشیم و هر چی داریم وقف همین یدونه کنیم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دوتااا با فاصله سنی کم 

من یه دختر پانزده ساله دارم 

همیشه نظرم این بود که تک فرزندی خوبه 

و همیشه جلوگیری کردم 

اما موقعی که دخترم ده سالش شد فهمیدم چه اشتباهی کردم 

اقدام کردم اما هر چی دکتر رفتم هیچ 

و در اخرم بهم گفتن کلا باردار نمیشی 

اما تابستون پارسال ناگهانی باردار شدم 

البته بازم خداروشکر اما فکر کنم پانزده سال تفاوت سنی زیاده🤦‍♀️

اره هوو چون‌وقتی دنیا بیاد یکی‌عزیزتر مسشه برات و بینشون فرق میذاری توجهت به پسرت کم میشه چه عاطفی چ ...

اصلا اینو قبول ندارم عزیزم ....پدرو مادر هیچوقت بین دوتا بچشون فرق نمیزارن ...من خودم‌به شخصه تحت هیچ‌شرایطی اینطور نیستم

اصلا اینو قبول ندارم عزیزم ....پدرو مادر هیچوقت بین دوتا بچشون فرق نمیزارن ...من خودم‌به شخصه تحت هی ...

پس‌چرا این همه ادما بخاطر ارث‌باهم دعوا میکنن

چون‌پدرمادرا فرق میذارن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
اره هوو چون‌وقتی دنیا بیاد یکی‌عزیزتر مسشه برات و بینشون فرق میذاری توجهت به پسرت کم میشه چه عاطفی چ ...

میشه این موضوع کنترل کرد دیدم تو اطرافیان

خودشناسی DNA plus

من ب خاطر اینکه حوصله بچه ندارم هیچی نمیخوام

ولی چون ب اون دنیا اعتقاد دارم میگم بچه داشته باشم بعد مرگم یادم کنه😂😂😂😂😂و برای اینکه تک فرزندی،برای بچه واقعا سخته حداقل دوتا باید بیاری .خودم دوتا دختر دوست دارم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

میشه این موضوع کنترل کرد دیدم تو اطرافیان

من‌نظر خودمو گفتم‌تصمیم با توئه برای زندگیت

امیدوارم بردیات هیجوقت حس نکنه مادرش دیکه به‌اندازه قدیم دوسش نداره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍