2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه طرف پول نداره هیچ

وگر نه ۲ تا

خدارو صد هزار مرتبه شکر ۲ تاییم😊 از تک فرندا هیچی کم نداریم که هیچ بیشترم داریم حداقلش اونا یه خواهر برادد ندارن که پشتشون باشه من دارم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
بیشتر فکر کن شرایطشو داری بیار عزیزم چرا آدم بخاطر خودخواهی خودش بخواد بچه اش فردا خودش تک و تنها با ...

با این حرفت هم موافقم 

شرایط هم جوره 

ولی میترسم تو تربیتش کم بزارم 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

من و داداشم ۷ سال اصلا همونمیفهمیم ازهم بدمون میاد یه وقتای ک حس کنم دوسش دارم روز خوبمه ولی دخترخال ...

دختر وپسرش دست خداست 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خب بگو بدی و خوبی هاشو

خداییش بدی نداره 

خوبی ک خیلی 

خودن فعلا یکی دارم 

ان شاءالله خدا بده بعدا دوتا بشن

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
چن سالهش؟؟

۱۸سالشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اگر قراره ی بچه بیارید کلا نیارید اگر دوست دارید بچه داشته باشید دوتا چون میبینم فرق خودمو با اطراف ...

منم ازتنهایی دخترم میترسم دیدم دختری ک تنهاست بعد مادرش با پدر پیرش ..این خیلی اذیتم میکنه دوس دارم ی خواهر یابرادر براش بیارم ولی اوضاع مالی واقعا اونجوری نیست ک جرعت شو داشته باشم ازطرفی دیسک دارم فاصله سنی شونم داره زیادمیشه موندم بخدا

یا رب نظر توبر نگردد

اگه طرف پول نداره هیچ

وگر نه ۲ تا

خدارو صد هزار مرتبه شکر ۲ تاییم😊 از تک فرندا چیزی نداریم که هیچ بیشترم داریم حداقلش اونا یه خواهر برادر ندارن که پشتشون باشه من دارم

واسه ی خودم ترجیح میدم بچه دار نشم ۲تا از پرورشگاه بگیرم اگه بشه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه دونه. چون توان روحی و جسمی بزرگ کردن دو تا بچه رو ندارم. یه دونه باشه ولی یه مامان خوش اخلاق باشم خیلییی بهتر از اینه که دو تا بچه باشن ولی یکسره خسته باشم و داد و بیداد کنم و هیچی از زندگی نفهمیم. به نظر من کیفیت مهمه نه کمیت. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush