من ۲ تا دارم با فاصله ۶ سال ،پسرم ۸ سالشه و دخترم ۲ ساله،من فاصله سنی شون رو دوس دارم چون پسرم مواظب خواهرش هس وبا هم بازی میکنن دعوا هم میکنن ولی در کل از ۲ تا بودن بچه هام راصی ام
خدارو صد هزار مرتبه شکر ۲ تاییم😊 از تک فرندا هیچی کم نداریم که هیچ بیشترم داریم حداقلش اونا یه خواهر برادد ندارن که پشتشون باشه من دارم
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خدارو صد هزار مرتبه شکر ۲ تاییم😊 از تک فرندا چیزی نداریم که هیچ بیشترم داریم حداقلش اونا یه خواهر برادر ندارن که پشتشون باشه من دارم
واسه ی خودم ترجیح میدم بچه دار نشم ۲تا از پرورشگاه بگیرم اگه بشه
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
یه دونه. چون توان روحی و جسمی بزرگ کردن دو تا بچه رو ندارم. یه دونه باشه ولی یه مامان خوش اخلاق باشم خیلییی بهتر از اینه که دو تا بچه باشن ولی یکسره خسته باشم و داد و بیداد کنم و هیچی از زندگی نفهمیم. به نظر من کیفیت مهمه نه کمیت.
دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush