2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کس یجوره یکی توانایی شو داره یکی نداره 

عزیزم ما توانایی مالیشو داریم خداروشکر

هم خونه داریم هم ماشین هر دو هم کارمند هستیم

البته من فعلا بخاطر دخترم سرکار نمیرم از لحاظ روانی هم جو خونمون کاملا ارومه

ولی هیچوقت فکر بچه ی دوم رو نمیکنم 

منم ازتنهایی دخترم میترسم دیدم دختری ک تنهاست بعد مادرش با پدر پیرش ..این خیلی اذیتم میکنه دوس دارم ...

آره تک بچه وقتی ک پدر مادر پیر بشن وااااقعا سخته.

ولی خب باید تمام شرایطو سنجید.وضع مالی ام خب خیلی مهمه.مامان باباهای ما خیلی دل داشتن با اون وصعشون انقد بچه میوردن😂حسرت خیلی چیزا ب دلمون مونده ولی همین ک الان یکی هست بتونی باهاش راحتتر از پدر مادرت حرفتو بزنی و مشکلتو بگی ی دنیا ارزش داره

آره تک بچه وقتی ک پدر مادر پیر بشن وااااقعا سخته. ولی خب باید تمام شرایطو سنجید.وضع مالی ام خب خیلی ...

آره بخدا دلم میخواست ۳ چهارتا بچه داشتم ک بچه هام خواهربرادر داشتن .دخترم خیلی خواهش میکنه خیلی اصرارمیکنه .دلم براش کبابه دلم میخواد استخدامی قبول شم یبار مصاحبه رد شدم دل شو ندارم باز ازمون بدم یعنی دو دلم یکم میخونم ولی میترسم.دیسک هم دارم دکتر گفته باردارشی باید بخوابی کامل.

ای خدا شکرت.

یا رب نظر توبر نگردد

به نظر من اون هایی که میخوان بهترین تربیت رو داشته باشن با وجود یه بچه محال هست چون تک فرزند هیچ وقت نمیتونه شخصیتش خوب شکل بگیره و حتی تو خود تربیت هم بعضا مشکل بوجود میاد .اولا که همه توجه ها بهش میره ،گاهی اوقات اصلا فرصت اشتباه کردن هم از بچه میگیریم ،دوما کودک توانایی شکست و ضعف و تو آینده از دست میده ،سوما گاها بعضی از والدین با تعریف و تمجید های الکی اعتماد به نفس کاذب به کودک میدن که این خودش ضربه بدی برای ورود به اجتماع توی بزرگسالیشه و ....هزاران مورد که میشه توی آسیب شناسی تک فرزندی بهش اشاره کرد.

من میگم یا بچه نیاریم یا اگه میاریم حتما ۲ تا باشه که بتونن به رشد فکری و عقلی همدیگه کمک کنن .

🎵maybe we could be a symphony 🎵
پس‌چرا این همه ادما بخاطر ارث‌باهم دعوا میکنن چون‌پدرمادرا فرق میذارن

اون تربیت نادرسته و اعمال گذشته ی پدر و مادرهاشونه ....هیچوقت به همه با یک چشم‌نگاه نکن ‌....تربیت فرزند فقط مدیریت مادر و لازم داره ....به امید خدا من سومی هم باردار هستم و با هردوتا بچه م هم به یک روش رفتار میکنم ....

به نظر من اون هایی که میخوان بهترین تربیت رو داشته باشن با وجود یه بچه محال هست چون تک فرزند هیچ وقت ...

مرسی از توضیحت منم قبول دارم 🌹 دقیقا به همینا فکر میکنم مشکلات تک فرزندی خیلی بده

خودشناسی DNA plus
آره بخدا دلم میخواست ۳ چهارتا بچه داشتم ک بچه هام خواهربرادر داشتن .دخترم خیلی خواهش میکنه خیلی اصرا ...

ای واااای چه سخت

بچه ها همینطورن.خواهرزاده های منم خیلی به خواهرام میگن.اوناام دوست دارن بیارن ولی شرایطشو ندارن 

زندگیا سخت شده دیگه😕ایشالا بزرگ ک بشن درکتون میکنن ک شرایطشو نداشتین.

بسپر ب خدا.هر چی خیره ایشالا پیش بیاد😚