2777
2789
اگر قراره ی بچه بیارید کلا نیارید اگر دوست دارید بچه داشته باشید دوتا چون میبینم فرق خودمو با اطراف ...

شوهر من ۳ تا برادر داره دو تا خواهر

همیشه زیرآبمون رو زدن و بدمون رو خواستن

نمیشه گفت همه ی خواهر برادرا خوبن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا دارم فاصله سنیشون ۴ ساله  دختر وپسر  خداروشکر راضیم  همیشه دوست داشتم دوتا داشته باشم   ولی الان خیلی گرونی شده  به دوتا بچه رسیدن خیلی سخته  الان پسرم یک هفته است مریض شده  به خدا روانی شدم استرس اینکه هردو باهم مریض نشن 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

مثل من سه تا پسر😅

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

من و داداشم ۷ سال اصلا همونمیفهمیم ازهم بدمون میاد یه وقتای ک حس کنم دوسش دارم روز خوبمه ولی دخترخاله هام عاشق همدیگه هستن دوتاشون دخترن همومیفهمن باهم پایه خیلیم همو دوس دارن اگرپسرمیارین دوتا پسر اگر دخترمیارین دوتا دختر بافاصله کم حداقل ۲ ۳ سال

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
من بارداری و زایمان رو خیلللی دوست دارم  بخاطر تجربه اون لحظه ها حاضرم یکی دیگه هم بیارم& ...

بیشتر فکر کن شرایطشو داری بیار عزیزم چرا آدم بخاطر خودخواهی خودش بخواد بچه اش فردا خودش تک و تنها باشه ....پدر و مادر آدم که همیشه زنده نیستن که احساس تنهایی نکنه ...بلاخره اونم یه خواهری برادری واسه همدم لازم داره

یا هیچی یا حداقل دو سه تا 

هیچی چون جهان جای خوبی واسه اضافه کردن یک نفر دیگه نیست 

ولی اگر فکر تحویل یک انسان به جامعه و جهان هستید سلامت روانی اون انسان در داشتن آدم هایی هست که کنارش هستن . تک فرزندی بسیار بد و پر استرس هم برای کودک و هم والدین هست و این استرس به بزرگسالی هم منتقل میشه و مسائل روانی زیادی مثل خودخواهی و وسواس کامل بودن و توجه خواهی و تایید و .... به دنبال داره 

و جدا از اینها برای والدین هم مسائل روانی زیادی داره 

تک فرزندی اصلا توصیه نمیشه 

و البته بهترین انتخاب و انتخاب خود من همون هیچی هست !

3تا

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤

ی دوس داشتم تک فرزند بود 

دوس داشت صبح تا شب با من باشه بنده خدا تنها بود و تو خونه حوصلش سر میرف 

واقعا تک فرزندی بده

دخترخالم هم همینطوره اونم توقع داره صب تا شب باهاش چت کنم

درحالی ک ازدواجم کرده ولی چون خواهر و برادر نداره 

هم سن و سال. نداره