سلام .کمکم کنید .از عذاب وجدان دارم میمیرم .پسر من از سه ماهگی سینمو نگرف .دکتر گف رفلاکس داره .من کلا اطلاعاتم کم بود از رفلاکس .اهمیت ندادم .گفتن شیرتو بدوش بده ولی ترسیدم اونجوری عادت کنه .چن ثانیه میک میزد و بیخیال میشد .بردم دکتر گف خوب رشد نکرده .باید شیرخشک میدادی .خودم ندادم گفتم اونوق شیر خودمو نمخوره ..الانم نزدیک یه سالشه .به بچم شیر نرسبده😔😔😔😔😔😔😔😔😔الان شیرخشک میدم ولی کم میخوره و طعمشو زیاد دوس نداره .خیلی فعاله و ورجه وورجه مکنه کلا کم میخوره ..هی امروز فردا کردم گفتم خوب میشه .روزا گذشت و...😔😔😔😔الان کم و بیش میخوره ولی من عذاب وجدان دارم .میگم بزرگ شد مشکل براش پیش بیاد .بدنیا اومدنی درشت بود ولی الان ریز دیده میشه ..جبران میشه بنظرتون؟؟😭😭😭😭
نه و نیم ناهگی ۸ونیم کیلو بود ..الان ده و نیم ماهشه نمدونم چنده .ظاهرا که تغییری نکرده ..چهارکیلو بو ...
دخترمن یکسالگی هشت کیلوبود ازیه سینم فقط شیرمیخورد.شیرمم کم بود الان سه سال ونیمشه درسته لاغره ولی ماشاالله سالمه وقدش هم خوبه.وزن زیادمهم نیس.ازمایش ازش بگیر خیالت راحت بشه.اذیت نمیشه یه لحظس فقط خونشومیگیرن انشالله که سالمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا پسر منن اونجوری شد ولی ندادم الان دارم اشک میریزم😭😭😭😭
تو رو خدا الان خودتو عذاب نده ،بعد ازين به تغذيه ش ميرسي .مامانا كلا مستعد عذاب وجدانن.اگر نگراني به دكترش بگو آزمايش بنويسه اگر خداي نكرده كمبود ويتاميني چيزي داشت سريع جبران كني
تاالان ۷۰درصد شیر میخورد ولی نخورده ..دارم میمیرم از ناراحتی ..😭😭😭😭😭
گلم با ناراحتی کاری نمیشه کرد قوی باش. از الان هنوز خیلی وقت مونده به این فکر کن ماشاله وزن گرفته . بعضی بچه ها یکسال میشن تازه 8 کیلو که اونم مشکل نیست . خوبه که وزن گرفته اگر گلم تغذیش بد بود ناارومی میکرد و سیر نبود