2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی جای شیر  نمیگیره ..هیلی داغونم ..مادری نکردم براش ..باید شیرخشک میدادم .بچم شیشه رو میگرف ...

وای من خوب درکت میکنم 

انقدر دلم میخواست شیرم خیلی بود دخترم فقط شیر خودمو میخورد 

بچه ام شیر خشک و شیر خودمو میخوره 

دو هفته اول تولدش انقدر نق زد و گریه میکرد فکر نیکردم دل درد داره نگو مادرش بمیره براش گرسنشه 

الان منم شیر خودمو با کمکی میدم

دکتر گفته ظعیفه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

نمیخورد اذیت میشد .منم سوپ و سرلاک و این چیزا میدادم .تو نه و نیم ماهگی ۸و نیم بود..چهارکیلو بدنیا ا ...

من از یه پیجی ک مخصولات خانگی سرلاک و چهار مغز و جوانه درست میکنه خرید کردم 

خوب بودن

شمااکر خاستید به پیجشون سر بزنید و تحقیق کنید راجبشون

اگر مورد تاییدتون بودن خرید کنید

Sorena_food

پیج اینستاشون

نمیخورد اذیت میشد .منم سوپ و سرلاک و این چیزا میدادم .تو نه و نیم ماهگی ۸و نیم بود..چهارکیلو بدنیا ا ...

ماشاله بهش. گلم خیلی که خوب هست اصلا ناراحت نباش از الان دیگه فکر کن به قبل دیگه برنگرد از یکسالگی به بعد 30 درصد شیر هست و 70 درصد غذا . آون 30 درصد هم میتونی به جای شیر از کشک بادام ماست پنیر اینا جایگزین کنی

هیچیش نمیشه حساس نشو.چند کیلوئیه الان؟اگه رفلاکسش برطرف شد شیرپاستوریزه هم میتونی بدی اگه الرژی هم ن ...

نه و نیم ناهگی ۸ونیم کیلو بود ..الان ده و نیم ماهشه نمدونم چنده .ظاهرا که تغییری نکرده ..چهارکیلو بود بدنیا اومدنی

وای من خوب درکت میکنم  انقدر دلم میخواست شیرم خیلی بود دخترم فقط شیر خودمو میخورد  بچه ا ...

دقيقا مثل من😞طفلكم ادرارش كم شده بود فقط خوشبختانه همون روز كه كم شد و نارنجي شد بردمش دكتر ،گفت شير خشك بده 

اره .تازه اطلاعاتمو بردم بالا 😔😔😔نمیدونم چکار کنم .کارم شده گریه 

عزیزم خیلی خوبه اطلاعاتتون رو ببرید بالا

ولی اینا کارای جانبی هست

شما صد درصد باید به فوق تخصص گوارش اطفال بچتونو نشون بدید

من چون خودم بچه رفلاکسی داشتم میگم

ماشاله بهش. گلم خیلی که خوب هست اصلا ناراحت نباش از الان دیگه فکر کن به قبل دیگه برنگرد از یکسالگی ب ...

تاالان ۷۰درصد شیر میخورد ولی نخورده ..دارم میمیرم از ناراحتی ..😭😭😭😭😭

دقيقا مثل من😞طفلكم ادرارش كم شده بود فقط خوشبختانه همون روز كه كم شد و نارنجي شد بردمش دكتر ،گفت شي ...

اتفاقا دو روز اول تولدش دخترم منم اونجوری بود 

گفت زیاد مادرش اب بخوره 

کوچولوت حالا رشدش خوب شده؟

دختر من تو یک ماهگی ۳۹۰۰ به دنیا اومدنی هم‌۳۳۰۰

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

تاالان ۷۰درصد شیر میخورد ولی نخورده ..دارم میمیرم از ناراحتی ..😭😭😭😭😭

درکت میکنم شب و روزای خودم یاداوری میشه واسم

بچه من فقط تو خواب شیر میخورد

و اونو هم بعضی وقتا جهشی بالا میورد

تهوع هم داشت