2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 47 پست
نه و نیم ناهگی ۸ونیم کیلو بود ..الان ده و نیم ماهشه نمدونم چنده .ظاهرا که تغییری نکرده ..چهارکیلو بو ...

دخترمن یکسالگی هشت کیلوبود ازیه سینم فقط شیرمیخورد.شیرمم کم بود الان سه سال ونیمشه درسته لاغره ولی ماشاالله سالمه وقدش هم خوبه.وزن زیادمهم نیس.ازمایش ازش بگیر خیالت راحت بشه.اذیت نمیشه یه لحظس فقط خونشومیگیرن انشالله که سالمه

دنیای من ریحانه ورضا😘
درکت میکنم شب و روزای خودم یاداوری میشه واسم بچه من فقط تو خواب شیر میخورد و اونو هم بعضی وقتا جهش ...

رشدش خوب بود؟شیرخشک ندادم من 😭😭😭😭😭😭😭خدا منو ببخشه

کباب میشم کباااب😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پسر منن اونجوری شد ولی ندادم الان دارم اشک میریزم😭😭😭😭

تو رو خدا الان خودتو عذاب نده ،بعد ازين به تغذيه ش ميرسي .مامانا كلا مستعد عذاب وجدانن.اگر نگراني به دكترش بگو آزمايش بنويسه اگر خداي نكرده كمبود ويتاميني چيزي داشت سريع جبران كني

رشدش خوب بود؟شیرخشک ندادم من 😭😭😭😭😭😭😭خدا منو ببخشه کباب میشم کباااب😭😭😭😭😭

وزنش ک خیلی لاغر بودش

یه سالگی ۹۳۰۰اینجوری بود فک کنم

ناراحت نباس گذشته ک تموم شد 

الان ببرش دکتر خوب میشه

تاالان ۷۰درصد شیر میخورد ولی نخورده ..دارم میمیرم از ناراحتی ..😭😭😭😭😭

گلم با ناراحتی کاری نمیشه کرد قوی باش.  از الان هنوز خیلی وقت مونده به این فکر کن ماشاله وزن گرفته . بعضی بچه ها یکسال میشن تازه 8 کیلو که اونم مشکل نیست . خوبه که وزن گرفته اگر گلم تغذیش بد بود ناارومی میکرد و سیر نبود 

خب مگه الان ده و نیم ماهه نیست خب شیرشو بهش بده دیگه، اگه طعمشو دوس نداره شیرشو عوض کن شاید اون یکی رو بیشتر دوس داشت

چون تا ۱۸ ماهگی باید شیرخشک بخورن بچه ها

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
خب مگه الان ده و نیم ماهه نیست خب شیرشو بهش بده دیگه، اگه طعمشو دوس نداره شیرشو عوض کن شاید اون یکی ...

الان نسبت به قبل سینمو خوب میگیره ..شیر خشک بیومیل پلاس .و نان و ببلاک گرفتم .هیچکدومو نخورد ..بعضی وقتا ک گشنس شیرخشک نان رو میخوره اونم در حد ۶۰میل

گلم با ناراحتی کاری نمیشه کرد قوی باش.  از الان هنوز خیلی وقت مونده به این فکر کن ماشاله وزن گر ...

مرسی از دلداریت ..ولی از ادرار کمش میدونستم ک نمخورد شیر.همش مگفتم رفلاکس داره دیگه درست میشه ..ولی عقلم نمیرسید ک حتما باید شیرو بهش برسونم یه جوری😭😭😭