2777
2789

بچه ها با شوهرم (عقد کرده ایم) دعوا کردیم هرچی از دهنش دراومد گفت با حرفاش لهم کرد (لطفا نپرسید چ حرفایی زد)

دلم براش تنگ شده ۳ روز شده دعوامون دلم براش تنگ شده ما هردیقه باهمیم نمیتونم دوریشو تحمل کنم نمیتونم باهاش حرف نزنم الان اینجوری شدم بنظرتون بهش پیام بدم؟؟؟؟ 

اگه باهام حرف نزنه زایع بشم چی؟ 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

ضایع

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست بذار رو دلت

بذار متوجه اشتباهش بشه اگه مقصره 

الان پا پيش بذارى عادت ميكنه

يه عمر بايد منت كشى كنى حالا خود دانى

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

اسی توروقران این گزارش بزن بدبخت شدم یکی الان دیدم کلی این تایپیکم لایک میکنه و درخواست دوستی داد عکسم ریپلای کردن لینکش موند 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5983401/بچه-ها-چجوری-بفهمم-اون-اقایی-که-باهاش-اشنا-شدم-دنبال-سواستفاده-و-رابطه-نیس?postId=178773839

تقصیر کی یود

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

شما زن و شوهرید! 

نه دوست پسر دوست دختر! 

پس باید از خود گذشتگی کنی و باهاش ارتباط بر قرار کنی 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

پیم نده منم یه هفته بهش پیم ندادم اونم با حرفاش داغونم کرد البته دوست پسرم بود😞دلم اینقد ازش پره قراره انگار بترکه😔

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋