2777
2789
عنوان

كي بدترين بدي رو در حقتون كرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند سالته؟ هنوزم هستش؟

بله هست   من بسیار درسخوان بودم همیشه مسابقات المپیاد بودم  خیلی زمان کنکور بهم استرس داد  من که همه انتظار پزشکی داشتن بدون هیچ کمکی با تلاش خودم شیمی دانشگاه گیلان قبول شدم الان هم دکترای شیمی دارم ولی چون به خاطر شرایطم خیلی زود ازدواج کردم (ترم ۳ لیسانس)  به سختی و با بچه درس خوندم     هنوز بهم شدیدا حسادت میکنه   هر وقت میرم به پدرم سر بزنم موقع برگشت بغض میگم 

بله هست   من بسیار درسخوان بودم همیشه مسابقات المپیاد بودم  خیلی زمان کنکور بهم استرس داد ...

ايشالا ك موفق و خوشبخت باشي

بتوني فراموش كني فراموش ك نميشه ولي دردش كم بشه 

كمتر يادت بياد اون روزا

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ولی امسال بدترین بدی که بهم  شد طلاهایی که به مامانم داده بودم که امینم باشه نگه داره رفت فروخت ...

شايد فكر كرده برات بهتر ميشه ولي ريسك كرده  

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره