2777
2789

خیلی به شوهرم وابسته ترم تا بچم با شوهرم قهریم خیلی ناراحت میشم حتی بچمم خوشحالم نمیکنه وقتی گریه میکنه نق میزنه حرسم میگیره. من مادر بدی ام. فک میکردم با اومدن بچه این حد از وابستگیم به شوهرم کم میشه خیلی ضعف بزرگیه

عزیزم شاید افسردگی بعد از زایمان داری حتما پیش مشاور بروو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما عزیزم افسردگی بعد از زایمان داری. و بهتره حتما بری پیش روانشناس. از این طرف وابستگی بیش از حد هم خطرناکه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان خسته ایی

بذار بچه ت شش ماهه بشه هم شما عادت میکنی به بچه هم شیرین تر میشه واست الان فقط خستگی هاش زیاده

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

بنظرم مشاور برو...............................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
افسرده نیستی احیانن؟

افسرده نیست بیش از حد وابسته شوهرشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اگه بچه منو ببینی چی میگی دو سالشه انگار ن انگار مادر داره فقط بابا بابا یکم حس بهم نداره همش میره پیش باباش.من از ماشین پیاده شم برم مغازه انگار ن انگار ولی باباش میره غش میکنه.حتما هم رو دست باباش خواب میره.دارم دق میکنم