2777
2789

سلام بچه ها..رمان عاشقانه ای ک پایانش خوش باشه و شخصیت پسره هم خیلی غیرتی باشه(ن از اون ابکیا) و یکم طنز هم چاشنیش باشه معرفی کنین  و یکم خلاصشو بگین..دور هم خوش باشیم🙃

رمانای من

1..آشور(از بچگی اسم دختر عموشو تو گوشش خوندن اونم دختر عموشو مال خودش می دونه دختره هم ازش وحشت داره البته گل خانواده اینطور هستش خیلی مقتدر و غیرتیه لامصب😍)

2..از قفس تا پرواز( طی مرگ خانوادش دختره  سکوت میکنه و ی اتفاقی پی ش میاد ک بخاطر سکوت دختره با پسر عموش ک اوند نمیخواد ولی تهمت تجاوز به دختره رو بهش زدن  با هم ازدواج میکنن.. پسره عشقشو ازدست میده هر چند دختره از اون هفت خط ها هستش وسط رمان دوباره دختره از شوهرش جدا میشه میاد پیش این پسره این دختر رمانمونم خیلی ناراحت میشه و...این اخرش غیرتیه اول پسره زنشواذیتش میکنه بعد عاشقش میشه می افته دنبالش .. خیلی قشنگه

3..عشق تو پس کوچه های تعصب ک بشخصه براش گریه کریم عالیههه صحنه هاشت  و موقع خوندنش از خوا خواستم تاخدا یکی مثل کسرا رو تو زندگیه ههمون قرار بده..😍😍

اگه رمانی میشناسین ک این سبکی باشه و قلمش هم پخته  معرفی کنین با خلاصه تا بقیه استفاده کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندمش ممنون

ی رمانی هم هستش دختره ک میره چای بیاره متوجه میشه زیپ شلوار مسره باز هستش وقتی کنارش میشینه بهش میگه پسره هم  میگه جا نبود باید ب اونجا زل میزنی😂😂فقط این تیکشو یادم مونده کسی خونده؟؟؟؟