2777
2789
عنوان

دوستای ترک جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهرتون ازتون حساب نمیبره؟؟ واقعا همچین چیزی راسته؟

فک. کنم محکم نزدیم چون زبونی میگه باشه هرچی شما بگی در نهایت کار خودشو میکنه ولی دختر عمو هام شوهراشون گوش ب فرمانن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

تازه عروس نعلبکی میشکونه و کاسه ابم با پا میزنه خالی میکنه بعد هر کی زودتر پای اون یکی و لگد کنه حرف حرف اونه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
حالا شوهرتون ازتون حساب نمیبره؟؟ واقعا همچین چیزی راسته؟

مثلا بزنیم حساب میبرن😁😁😁😁 کسی که انسان نباش خودشو تو زندگی نشون میده چه بزنی چه نزنی به نظرم واقعا خرافاته

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
این یعنی چی؟ وچه موقع انجام میشه؟

عروس وقتی میخواد وارد خونه خودش بشه 

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

اسی الکیه والا من با کفش پاشنه بلند لگد کردم ولی مثل چی از شوهرم حساب میبرم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

آره ما داریم یعنی عروس حرفش برو داشته باشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️