2777
2789

بیاین تعریف کنید یکم بخندیم حالمون عوض بشه 

من یبار رفتم برای دختر شال و کلاه بخرم رفتم تو مغازه دسدم عه مغازه دار اشناست دوست شوهرم بود سلام احوال پرسی کردیم گفت بفرمایید در خدمتم هول شدم گفتم تال و تولا میخواستم وای کل تنم یخ زد از خجالت بعدش اومدم بیرون انقدر با خودم خندیدم همه تو بازار نگام میکردن فکر میکردن دیوونه شدم 😂😂

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا گفتم بازم میگم هول شدم تف کردم تو چش استاد بعد هول تر شدم گفتم بزارین ورش دارم😭😭😭😭

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

وارد زیراکس دانشکده شدم

استادمون اونجا بود شروع کرد به سلام و احوالپرسی که چطورین خانم دکتر درسا چطوره و...

منم گفتم با من نیست لابد پشت سریم از استادای دیگه هست

برگشتم پشتمو‌نگاه کردم دیدم هیچکس نی

نگو‌ استاد کل اون مدت با من حرف میزده و من فقط نگا میکردم و جواب نمیدادم😭😂

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
حالا اخرش تال و تولا خریدی؟ حداقل وسط خیابون نمیخندیدی ملت فک کنن اسکلی 😐😐😂😂😂😂😐

وای دست خودم نبود داشتم میترکیدم

همه جا گفتم بازم میگم هول شدم تف کردم تو چش استاد بعد هول تر شدم گفتم بزارین ورش دارم😭😭😭😭

وااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه بار تو عروسی دخترخاله هام میخواستن با هم عکس بگیرن صدام زدن ازشون عکس بگیرم،فکر کردم میگن لیا باهامون عکس بگیر! رفتم واستادم ژست گرفتم😕 بعد فهمیدم جریان چیه یعنی له شدم😑

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

من دختر عموم خیلی سوتی داره بگم؟😂

تنها سوتیم این بود توی جمع داشتیم از فوتبال حرف میزدیم فینال آسیا بود عموم اومد پرسید چیشد من گفتم اول به دست مهدی کیری خورد میخواستم بگم مهدی شیری گفتم مهدی کیری عموم منفجر شد از خنده خودم هم پهن زمین بودم😂

با افتخار استقلالیم...💙

من مال چندروز پیشو تعریف میکنم رفتم پارچه بخرم برای سر استین مانتوم شوهرم هی میگفت زود باش زودباش منم هول شدم خواستم بگم ۴۰ سانت کرپ کنزو میخوام گفتم ۴۰ متر کرپ میخوام فروشنده ی پوزخند زد و گفت کل طاقش ۴۰متر نیس منظورتون ۴۰ سانته از خجالت مردم 😂😂😂