2777
2789
عنوان

یعنی اینجا تهرانی نداریم چقدر تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گوگل میکنم ادرسش فدات شم

من ازشمال اومدم خیلی احساس غریبی میکنم هیچ دوست وآشنایی ندارم رفت وآمد کنم..سخته

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
عادت نکردی بعد ۴ سال 

عادت کردم که ولی باز احساس غربت میکنم..منم ونک هستم نزدیک میرداماده

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
اصلا جایی رو نمیشناسم پسرم ببرم گردش یا خرید

واسه پارک پسرت رو ببر بوستان اقاقیا که اول میرداماده یا یه پارک هست که بهتون نزدیک تره فکر کنم پارک زیباست که باید از چهارراهی که بعد از میدان میناست مستقیم بری (در راستای همون میدون مینا)، البته اینو خیلی دقیق بلد نیستم گوگل کن، من خونه ی پدریم میرداماد بود، اونجا هیچوقت حوصله مون سر نمیرفت

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

واسه پارک پسرت رو ببر بوستان اقاقیا که اول میرداماده یا یه پارک هست که بهتون نزدیک تره فکر کنم پارک ...

ممنون عزیزم کاش تو دوست من بودی واقعا

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه