2777
2789
عنوان

یعنی اینجا تهرانی نداریم چقدر تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 44 پست

بهشتی، هیئت امنایی هم هست و مدرسه ی خیلی خوبیه البته واسه محدوده ی میرداماده، نمیدونم ظفر هم ثبت نام میکنه یا نه

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی خوب

تهران مثل شهرای کوچیک نیست فقط میتونی نزدیک به محل زندگیت ثبت نام کنی ازت قولنامه یا اجاره نامه میخان گاهی سر یه خیابون اختلاف باید ببری یه مدرسه دیگه

برو ببین نزدیک محل زندگیت کدوم مدرسه هست با مادرا ارتباط بگیر تحقیق کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بهشتی، هیئت امنایی هم هست و مدرسه ی خیلی خوبیه البته واسه محدوده ی میرداماده، نمیدونم ظفر هم ثبت نام ...

اصلا پشیمون شدم امدم تهران ۲ روزه اومدم پیچ خوردم به خودم حسابی

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
بهشتی اسم کوچه ش رو نمیدونم ولی از رودبار بعد میدون مینا باید بری پایین، سمت راست مرکز خرید مینا

عزیزم خونمون همون میدون میناست

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
اصلا پشیمون شدم امدم تهران ۲ روزه اومدم پیچ خوردم به خودم حسابی

ایشالا زودتر بیفتی رو روال  همه چی درست میشه، نگران نباش

اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.