2777
2789

تقریبا چهارماهه پریود نشدم،من کلا زیاد عقب میندازم،دکتر قبلا گفته مشکل خاصی نیست فقط تنبلی تخمدانه

کسی هست که توی دورانی که پریودش عقب افتاده اقدام به بارداری کرده و باردار شده باشه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

تنبلی تخمدان مشکلی نیست؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان مشکلی نیست؟

والا دکتر میگفت مشکلی نیست!

خیلیارو هم میشناسم با وجود تنبلی تخمدان راحت باردار شدن!

البته بیخیال نیستم و اقدام به درمان هم کردم قبلا

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
توچهارماهه پرید نشدی اونوقت دکترت گفته چیز خاصی نیست یاعلییی خوب برو یجادیگه دکتر

من سابقه هشت ماه عقب انداختن هم دارم،قبلا اضافه وزن داشتم و دکتر گفت برای همینه،وقتی وزنم اومد پایین پریودم منظم شد،الان دوباره وزنم داره میره بالا،احتمالا واسه همینه!میخوام بدونم توی این دوران احتمال بارداری هست یا نه

من سابقه هشت ماه عقب انداختن هم دارم،قبلا اضافه وزن داشتم و دکتر گفت برای همینه،وقتی وزنم اومد پایین ...

عزیزم من چند روز عقب مینداختم دکترم بهم‌کلی امپول تنظیم هورمون دادپریدم منظم شد حتما پیگیر باش به کلی مشکل میخوری تنبلی تخمدان باعث ناباروری میشه

اصن کسی هست با تنبلی تخمدان با دارو باردار شده باشه تا برسه ب اینکع تو دوران عقب انداختن بخای باردار بشی خیلی سخته احتمالش کمههه منک هرچی دارو میخورم باردار نمیشم تنبلیمم زیاد نیس 

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
عزیزم من چند روز عقب مینداختم دکترم بهم‌کلی امپول تنظیم هورمون دادپریدم منظم شد حتما پیگیر باش به کل ...

شما هم وزنت بالا بود خانومی؟

من وقتی اقدام به لاغر شدن هم کنم پریودم خوب میشه!ولی چشم حتما این کارو میکنم،فقط فعلا شرایط دکتر رفتن رو ندارم،برای همین هست کنجکاوم بدونم توی این دوران احتمال بارداری هست یا نه

اصن کسی هست با تنبلی تخمدان با دارو باردار شده باشه تا برسه ب اینکع تو دوران عقب انداختن بخای باردار ...

من زیاد میشناسم کسی با تنبلی تخمدان باردار شده باشه! همون‌طور که کسی رو میشناسم که پریودش یا تخمدانش یا هورمون هاش هیچ ایرادی ندارن ولی باردار نمیشه!

من فعلا نمیخوام ذهنمو درگیر ناباروری کنم خانومی چون فعلا پول درمان ندارم و کاری جز غصه خوردن ازم برنمیاد

شما هم وزنت بالا بود خانومی؟ من وقتی اقدام به لاغر شدن هم کنم پریودم خوب میشه!ولی چشم حتما این کارو ...

بله ممکنه اگر خدابخواد درهرشرایطی بارداری ممکنه ولی واقعا اوضاع شما عادی نیست گلم پرید یه زن سلامتی رحم وبدتشو نشون میده من اونموقع وزنم خیلی بالانبود ولی بعداون امپولا هنوزم بعد زایمانم هم پریدام‌کاملا منظمه بااینکه وزنمم بالاست

بله ممکنه اگر خدابخواد درهرشرایطی بارداری ممکنه ولی واقعا اوضاع شما عادی نیست گلم پرید یه زن سلامتی ...

بله عادی نیست و نمیتونم کاری کنم عزیزم!به محض اینکه شرایط مالیمون جور بشه حتما میرم دکتر!الانم امیدم به خداست وگرنه کسی دلش نمیسوزه برای این مشکل من!

بله عادی نیست و نمیتونم کاری کنم عزیزم!به محض اینکه شرایط مالیمون جور بشه حتما میرم دکتر!الانم امیدم ...

ای بابا جامعه جوری شده که ادم نمیتونه یه دکتربره ولی عزیزم اول ازسلامتی خودت مطمعن نشدی اصلااقدام به بارداری نکن چون ممکنه هزاران جور مشکل رخ بده حتما بعداز اینکه یه پولی دستت اومده اولین کارت این باشه بری پیش یه متخصص عالی ان شالله به امید خدا چیز خاصی نباشه ولی پشت گوش نندازحتما بروو😘😘😘

ای بابا جامعه جوری شده که ادم نمیتونه یه دکتربره ولی عزیزم اول ازسلامتی خودت مطمعن نشدی اصلااقدام به ...

ممنونم خانومی،چشم حتما همین کارو میکنم،مرسی از کمکت♥️🌹