2777
2789

بچه ها من وقتی دستکش ظرفشویی میپوشم ک ظرف بشورم پسرم ک ۴ سالو نیمشه بدش میاد میگه دستات بو میده میره سریع برام کرم میاره ک بعدش بزنم ب دستامم😢تازه وقتی دستکش دستم باشه ومثلا آبی چیزی بخواد میگه نباید با اون دستکشا ب لیوانم دست بزنی مکافاتی دارم یعنی بعضی وقتا حواسش نباشه گیر نمیده بنظرتون راهکار چیه؟!!!

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚

راست میگه دست بو میگیره 😳😳من هم بدم میاد. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده ی بار دستش کنه بفهمه چیز خاصی نیس

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

اره راست میگه دست منم بو میگیره بعدش خودمم بدم میاد

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

الهی پسر خواهر من دو سه ساله بود از دستکش میترسبد گریه میکرد موقع ظرف شستن دستکش دست میکردیم یه برنامه کودکم بود دستکش بود نجاری میکرد از اونم میترسید🥺

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

عزیزم😄وقتایی که کارت تموم میشه قبل این که پسرت کرم بیاره خودت کرم بزن، یا با مایع دستشویی بشور. راست میگه بچه، اگر طولانی مدت دستت باشه بو میگیره دستات

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
الهی پسر خواهر من دو سه ساله بود از دستکش میترسبد گریه میکرد موقع ظرف شستن دستکش دست میکردیم یه برنا ...

خخخ😊

خواهر زاده ی منم از دستکش و جاروبرقی می‌ترسه 😊

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

اره میدونم وقتی زیاد دستکشو استفاده کرده باشی بو میده واسه همین تند تند عوض میکنم یا سعی میکنم ظرفا رو بندازم ماشین ولی خب گفتم نکنه وسواسی شده باشه ترسیدم😂

خخخ😊 خواهر زاده ی منم از دستکش و جاروبرقی می‌ترسه 😊

پسرمن نمیترسه فقط میگه وقتی میپوشی بعدش دستات بو میده میره خودش کرم رو برام میاره ک بزنم دستام