2777
2789

بچه ها جونی 😗من آدرس میخوام 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

طلاب عزیزم

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاب عزیزم

شوهرم میگه مفتح چرا 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
سی متری طلاب  فکرکنم کنارپارک بهشتِ

شوهرم میگ مفتح چرا😐

اخر خیابان طلاب

وای وای این شوهرم منو گم میکنه میگه مفتح😐

سی متری طلاب. آخر خیابون مفتح

گم نشیم صلبات۰😐

شوهرم میگه مفتح چرا 

خوب گلم به اخرمفتح میخوره سی متری طلاب چرا میری اون جا جنساس خیلی گرون من یه سال خریدم کردم پشیمون شدم همون جنسا تو۱۷شهریوربودقیمت مناسب تر

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
اسم کوچه هاش مفتح بودتااونجایی که یادمه ،همون آخرسی متری طلاب بگیدحلِ کنارش یه پارک بزرگ بود

مرسی عزیزم 

گم نشیم صلبات۰😐

😂

نه گم نمیشین سی متری یه خیابونه که اسم کوچه هاش مفتح 

پاساژ میشه آخر مفتح 

از هر کس بپرسین بهتون نشون میده. 

اگه اسنپ یا گوگل مپ داری رو گوشی زودتر مسیر رو پیدا میکنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خوب ازبرنامه ی نشان یا  ویز  استفاده کنید محالِ گم بشید

https://uupload.ir/files/hs9_screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۶-۰۹۴۳۰۷_neshan.jpg