2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گویا زین پس باید همه چیزارو با دعا پیش ببریم یادم باشه کسی چیزی تو گلوش گیر کرد کاری نکم دعا کنم خد ...

هردوش باهم درسته گلم تا خدا نخاد شما صدتا بزنی پشت طرف و ...راه گلوش باز نمیشه بادعای تنها هم مشکلات حل نمیشه از تو حرکت از خدا برکت

ممنون عزیزم

خواهش میکنم ....تیترش هم در مفاتیح این هست،،،،خواص آب نیسان....

نیسان منظور همون باران فصل بهار هست...

سوره توحید هم زیاد بخون عزیزم....

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤

دعا کلید هرقفل بسته ای .....انشاالله بحق محمدوآل محمدکه خدا دامنت روسبزکندوفرزند خوب وصالح وسالم وشایسته خدا بهت اعطا کند ......آمین یارب العالمین 

زندایی من دردعا وثنا کردن خیلی کاهل وسست بود ومغرور....وهرچیزی رو باور نداشت ولی بعد 30سال که باردارنمیشد با خضوع وخشوع به طرف درگاه خدا رفت دست به دعا برداشت بعد30سال باردارشدوخدا پسری بهش داد که الان مهندس مطرح این مملکته .....دعا ودل به خدا وائمه واطهار بستن بسیارمفید وراه گشا وکارگشاست 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ممنون عزیزم از دعای قشنگی ک سرصبح برام کردی انشالله سالم باشی هرجاهستی

عزیزمی خدادل ناشادت روشاد کنه ولبت روخندون 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
آب بارون رو در بهار توی یه ظرف بریز....یه دعایی توی مفاتیح هست بخون و فوت کن....دقیق یادم نیست تا چن ...

آره آب نیسان هست.منم شنیدم.یه خانم مسنی هست سیده .خیلییییییی اعتقادات مذهبی قوی ای داره.آب نیسان رو جمع میکنه چند سوره هست میخونه فوت میکنه روش میده خانم های نازا میخورن.یکیشونو خودم از نزدیک میشناسم حامله شد

بازم هرچی مصلحت خدا باشه همون میشه.ولی دعا هم تقدیر رو تغییر میده هر چند حتمی باشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
گویا زین پس باید همه چیزارو با دعا پیش ببریم یادم باشه کسی چیزی تو گلوش گیر کرد کاری نکم دعا کنم خد ...

هر نشدنی رو فقط خدا میتونه شدنیش کنه

من همه غیر ممکن های زندگیمو خدا ممکن ساخته

فقط باید اعتقاد داشته باشی.دعا بهترین کلیده برای هر گره بزرگی.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
هر نشدنی رو فقط خدا میتونه شدنیش کنه من همه غیر ممکن های زندگیمو خدا ممکن ساخته فقط باید اعتقاد ...

آبجی راستی یه راهشم اینه آدمایی ک در حقت بدی کردن رو ببخشی خدا هم دعات رو برآورده میکنه

آبجیم بدیهای مادرشوهرشو بخشید خدا هم دعاشو برآورده کرد یه پسر ناز و صالح بهش داد.

ان شاء الله بحق امام زمان عج خدا بهت بچه ناناز و صالح بده ک بزرگ شد مایه سرافرازیت باشه.

من خودم با ذکر یا جواد الائمه ادرکنی

و دعای نادعلی کبیر زیاد حاجت گرفتم

شما ام اینا رو امتحان کن