2777
2789
عنوان

امروز چند شنبس؟

236 بازدید | 36 پست

و چندمه

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

حیف که سهمیه تاپیکتونو اینجوری میسوزونید. یه سری ها مثل من که محتوای مفید تولید میکنند باید فقط روزی 6 تا سهمیه داشته باشند و شما هم روزی 6 تا! کاش برای من 11 تا و برای شما روزی یدونه سهمیه در نظر میگرفتند.

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ۸ اسفند

مرسی نفس

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

کاش بعضیا اعتماد به نفسشون اعتمادبه سقف نبود با اون تاپیک های مفیدشون😑😒🥴

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
حیف که سهمیه تاپیکتونو اینجوری میسوزونید. یه سری ها مثل من که محتوای مفید تولید میکنند باید فقط روزی ...

راس میگه سهمیه هاش درگیری خودش با سهراب و پاستیله

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

بچه ها داعوا نگین ،🤣🤣🤣بخندیم من فکر کردم شنبس طبق روال ساعت ۶کلاس داشتم

راس میگه سهمیه هاش درگیری خودش با سهراب و پاستیله

اگر از صبح دیروز تاپیک های منو دنبال کرده باشید متوجه تغییر رویکرد اساسی من در موضوع تاپیک شُدید قطعاً

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
😜تازه اول دعواس

نههههه🙄🤔