2777
2789
عنوان

مو خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
من همش صبر میکنم برسه تا شونم وقتی میرسه یچی میشه ک باید کوتاه کنم☹️😂 فقط در حد موخوره ها کوتاه کن ...

موخوره هارو کوتاه کن 

آره بیشتر میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم .بنظرتون شامپو سبوس برنج خوبه واسه مو

بله عزیزم ❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
از من زخم خورده میشنوی هرچه زودتر کوتاهش کن ، انقد موهام بلندو قشنگ بود که نگو🤤🙁🤧 هیچی دلم نمیو ...

وای دقيقا تو این وضعیتم که اصلا دلم نمیاد کوتاه کنم موهام بلندم نیستن زیاد ولی میشه گفت تا شونمه 

وای دقيقا تو این وضعیتم که اصلا دلم نمیاد کوتاه کنم موهام بلندم نیستن زیاد ولی میشه گفت تا شونمه&nbs ...

همیشه مواظب موهات باش 

با آب خیلی داغ موهاتو نشور ، ماسک مو بزن ، در هفته دو سه بار نوکاشونو با روغن چرب کن و هر ماه یا چند ماه یکبار بده تا کسی برات نوکاشونو بزنه ( البته خواستی کوتاه کنی حتمااا قیچیت مخصوص مو باشه نه اینایی که باهاش کاغذ میبرن که همین بدتر باعث موخوره میشه 😅💔)

و کلی چیز دیگه .....‍ .

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی