2777
2789
عنوان

مو خوره

165 بازدید | 21 پست

بچه ها برای درمان موخوره چه کارهایی کردید؟ چه راهکار هایی پیشنهاد میدید؟کوتاه کردن مو تاثیری داره؟ و اینکه راسته ک میگن اگ مو خوره کوتاه نشه بالاتر میره و باعث ریزش مو میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کوتاهی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یسری روغن های گیاهی و... که میگن بی تاثیره؟ کوتاه نکنم بالاتر میره یه نه فقط در همین حد الان مو خورد ...

عزیزم اول باید از جایی که موخوره داری کوتاه کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
مرسی عزیزم 🌹 سخته واقعا بخوام کوتاه کنم☹️

درکت میکنم چون خودم اینکارو کردم 🤦

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
من بیشترم کوتاه کردم دوباره بلند شده موخوره دارن

باید اول کوتاه کنی بعد مراقب کنی تا موخوره نگیری وگرنع شما کوتاه کنی بعد مدام موهاتو با آب داغ بشوری دوباره موخوره میگیری 

این مراقبت ها رو باید انجام بدی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5873943/رفتارهای-صحیح-با-مو-تاپیک-کامل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درکت میکنم چون خودم اینکارو کردم 🤦

من همش صبر میکنم برسه تا شونم وقتی میرسه یچی میشه ک باید کوتاه کنم☹️😂

فقط در حد موخوره ها کوتاه کنم یا کل مو ؟

اگه کوتاه نکنم بالاتر میره؟ 

از من زخم خورده میشنوی هرچه زودتر کوتاهش کن ،

انقد موهام بلندو قشنگ بود که نگو🤤🙁🤧

هیچی دلم نمیومد کوتاهش کنم ، هرچیم براش امتحان کردم نشد که نشد 😑

ساعتا وقت میذاشتم و نوکاشونو میچیدم اما بازم فایده نداشت 

آخرم اومد تا بالا ، دیگه دلمو زدم به دریا و موهای قشنگمو کوتاه کردم 

الآنم همیشه روغن نارگیل به نوک موهام میزنم .

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی