2777
2789
عنوان

گریه زیاد بچه ۱۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم مریض شده خیلی نق نقو شده و هی میگ بغل رام ببر بچم ضعف داره نمیتونه راه بره

ولی من بغلش میکنم البته ۴،۵ ماهه هم باردارم😥😥دعا کنین خدا خودش بهم توان بده

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

بخدا امشب مهمون داشتم اونقدر جیغ و گریه میکنه که نگوووو. 

خواهرشوهرم یه دختر ۳ماهه داره ماشالا واسه خودش میخنده و بازی میکنه با خودم گفتم اخه چرا این اینطوریه!!همه یه جوری نگاه میکنن منم ناراحت میشم نه شیر خودمو از ۵ماهگی نخورد

‌سیرش کن گشنه نباشه مای بیبیشو عوض کن دیگه چرا باید گریه کنه

همشو انجام ميدم سيرشم ميكنم مابيبيشو هم عوض ميكنم بعد يه زره بازي ميكنه بعد گريه ميكنه يه عادت هم داره هرروز بايه اسباب بازي بازي ميكنه اگه تكراري باشه اصلا كنارش نميره همه ميگن از دندون در آوردنشه بخدا تا اين دندون در آورد دنندون هاي من ريختن

بخدا امشب مهمون داشتم اونقدر جیغ و گریه میکنه که نگوووو.  خواهرشوهرم یه دختر ۳ماهه داره ماشالا ...

دنبال توجه و محبته

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
خدا کمکت کنه با چه دلی تونستی دوباره بچه بیاری منکه توبه کردم

خخخ بااین دل ک خدا خودش گذاش تو دامنم ایودی داشتم فکرشم نمیکردم😂😂داد دیگ داد

بخدا امشب مهمون داشتم اونقدر جیغ و گریه میکنه که نگوووو.  خواهرشوهرم یه دختر ۳ماهه داره ماشالا ...

تو دوران بارداریت عصبی بودی؟یا چیزی ناراحتت کرد؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

همشو انجام ميدم سيرشم ميكنم مابيبيشو هم عوض ميكنم بعد يه زره بازي ميكنه بعد گريه ميكنه يه عادت هم دا ...

میدونم درک میکنم متاسفاته بچه زیر۲ سال همینه یا دندونشه یا گشنشه یاجاش کثیفه با بازی میخواد حوصلش سر رفته .. این ۴تارو امتاحان کن دیگه گریه نمیکنه عزیزم..اسباب بازی که بره همه بچه ها تکراری میشه با تلوزیون ظرفای پلاستیکی دوستی حرف زدنی چیزی .. باید سرگرمش کنی ... تا بزرگ شه به خدا درک میکنم خودم دارم الان من نه شمارو میشناسم نه چیزی درک میکنم متاسفم که بعضی آدما انقدر گاو تشریف دارن یعنی حیف حیونه خدا ....که اسمشو بزاری رو اینجور آدما که نه کمکی به آدم میکنن هزار برابرم به جاش توقع دارن از یه مادر

خدا کمکت کنه با چه دلی تونستی دوباره بچه بیاری منکه توبه کردم

بچه یکی از اقوام ما اینجوری بود ، مشکلی نداشت دکترا میگفتن بی قراره ،۲ سالگی بعد خوب شد ، بچه دوم هم آورد ولی دومی خییییلی آروم بود

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗