2777
2789
عنوان

گریه زیاد بچه ۱۵ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا امشب مهمون داشتم اونقدر جیغ و گریه میکنه که نگوووو.  خواهرشوهرم یه دختر ۳ماهه داره ماشالا ...

عزیزم درکت میکنم، پسر اول منم همینطور بود. خیلی باهوشه ماشالله. حساسیتش از اول زیاد بود و خیلی گریه میکرد و نق نقو بود. مشکلی نداره، اخلاقش اینطوریه. شاید خودتم بی حوصله و کم صبر شدی. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
از اول اینطوری بود؟؟

دقیق از روزی ک پنج روزش شد...صب تا شب گریه برا هر چیزی انقدر دکترم بردمش دیگه روم نمیشه برم مطب همه جا چکش کردم هیچیش نیس فقد میخواد دقم بده الهی امشب تو خواب بمیرم

[QUOTE=178745929]دقیق از روزی ک پنج روزش شد...صب تا شب گریه برا هر چیزی انقدر دکترم بردمش دیگه روم نمیشه برم مطب همه ...[/QUOTE

منم اونروز اونقدر عصبی بودم و افسرده که ب خاطر یه حرف شوهرم فقط خودمو میزدم محکم  اعصابم زیر صفر رسیده پای چشمام اونقدر گود و سیاه شده با هیچی نمی‌تونم محو کنم برم. مهمونی خجالت میکشم

[QUOTE=178745929]دقیق از روزی ک پنج روزش شد...صب تا شب گریه برا هر چیزی انقدر دکترم بردمش دیگه روم ن ...

کاملا درکت میکنم فقد باید صبر کنیم..فردا تولدشه انقد دلم براش میسوزه خو اینا بچن نمیفهمن ولی جدیدا یکی دوبار زدمش مث چی پشیمونم بنظرم فقد باید صبور باشیم ..اما خب هرچی بزرگتر بشن بهتر میشن منم بچم همسن بچه شما بود انقد ب هیچی نمی‌رسیدم با سن بیست و دو مث زن شصت ساله بودم ولی حالا اوضاع بهتره شمام فقد صبور باش 

کی خوب شد پسر شما??

از حدود دو، دو و نیم سالگی دیگه گریه نمی کرد. البته پسر من دیر زبون باز کرد. یه سری گریه هاش هم بخاطر همین بود، احتماا راه ارتباطیش با ما گریه و نق بود. پسر من کلا بچه سختز بود، زیاد بهانه می گرفت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اره دوران حاملگی چندبار ب شدت ناراحت شدم  و شوهرم همش استرس و حرص میداد بهم

پس دنبال علت نگرد و بچه تا نزدیک ۲ سالگی همینجور میمونه.من تو بارداری مامانم آسمونی شدن و بچم تا دوسالگی از ۲۴ ساعت ۲۲ ساعت بیدار بود و گریه میکرد

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

عزیزم وقتی پیش بچه نشستی یه موزیک بدون کلام مخصوص نوزادها از اینترنت دانلود کن و با صدای ملایم براش پخش کن.مرتب تو آغوشت بگیرش و زیر گوشش زمزمه کن بهش بگو چقدر دوستش داری و حرفهای خوب بزن هروقت شیر میخوره نوازشش کن باور کن خیلی تاثیر داره گریه هاش از ۱۸ ماهگی کمتر میشه ولی تا نزدیک ۲ سالگی کاملا خوب میشه.طفلک استرسی شده بخاطر بارداری بدت

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم