2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من دو هفته پیش از استرس به لرزه افتادم و زبونم بند رفت

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
الان حالتون خوبه ؟ من سنم کم نیست 30 سالمه برام خیلی بد شد جلو خانوادم کلی خجالت کشیدم 😔

بله الان خوبم 

فقط تا دوروز تقریبا بدنم لمس بود 

الان استرس میگیرم لکنت میگیرم 

من ۲۲ سالمه 

خجالت چرا؟ مگه تقصیر شما بوده آخه 

دکتر نرفتین؟

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
بله الان خوبم  فقط تا دوروز تقریبا بدنم لمس بود  الان استرس میگیرم لکنت میگیرم  من ...

خیلی ناراحتم . جلو خانوادم و بچهاشون یهو افتادم وسط خونه . به گردن و کتفم بدجور آسیب زد افتادنم .. کلی ناراحت شدم هی بچه های خواهرم زنگ میزنن میگن خاله خوبی زنده ای ما خیلی ترسیدیم اینجوری شدی .. زبونم بند رفته بود فقط جلو بچه ها داد میزدم . اصلا دست خودم نبود 😢

خیلی ناراحتم . جلو خانوادم و بچهاشون یهو افتادم وسط خونه . به گردن و کتفم بدجور آسیب زد افتادنم .. ک ...

عزیزم😢

واقعا میگم اشکالی نداره از قصد که نبوده 

ولی کاش یه نوار مغز هم میگرفتین